Tragedie în concediu

EXCLUSIV: Familie model nenorocită de un teribilist care a efectuat o depăşire la limită!

luni, 01 iulie 2019, 01:50
4 MIN
 EXCLUSIV: Familie model nenorocită de un teribilist care a efectuat o depăşire la limită!

Dramă cumplită pe drumul de întoarcere dintr-un concediu minunat în insula Zakynthos – Grecia, pentru două familii de ieşeni, nume cunoscute în mediul IT din oraş. Când mai aveau două ore până să ajungă la Iaşi, un tânăr inconştient din Galaţi a făcut o depăşire hazardată, în orb, la miez de noapte, izbindu-i pe primii frontal, în plin. Bilanţul, absolut zguduitor: 5 morţi, 6 răniţi grav, 3 maşini avariate aproape complet. Din prima maşină a murit pe loc şoferul, soţia şi fiica fiind în stare gravă, prima cu şanse firave de supravieţuire. Cei doi formau un cuplu absolut de invidiat: lucrau la două mari multinaţionale din Iaşi, aveau cariere de succes, posturi de conducere, fiind şcoliţi la universităţi atât din ţară cât şi din străinătate. Alături de ei, în maşină era un șef de la multinaţionala SCC, alături de soţia sa, tot manager în domeniul IT, la multinaţionala Conduent.

Clipe de groază pentru două familii din Iaşi, pe drumurile din Vaslui, la întoarcerea dintr-un concediu ce părea minunat, din Grecia. O familie model din Iaşi a fost distrusă astfel în accidentul teribilul care a avut loc ieri noapte în judeţul Vaslui, soldat cu cinci morţi. În accidentul în care au fost implicate trei autoturisme au murit cinci persoane, printre care şi ieşeanul C. I. S., în vârstă de 34 de ani, manager la o cunoscută firmă din domeniul IT (Heaven Solution). Acesta se afla în autoturismul său cu soţia, R. A. M., şi fetiţa, D. I. M., în vârstă de 13 ani. Alături de ei era o altă familie de manageri din zona IT ieşeană, cei doi fiind răniţi, în afara pericolului vital. Şoferul a decedat la faţa locului, iar soţia sa se află în comă, la spital. Fetiţa de 13 ani se află şi ea internată la spital în Iaşi, cu fractură gravă. Aceştia se întorceau din Grecia, dintr-un concediu pe insula Zakynthos, şi mai aveau două ore până acasă, la Iaşi, pe Canta, unde locuiau. Un şofer inconştient, care a făcut o depăşire hazardată, cu maşina plină cu care se întorcea de la discotecă, a intrat pe contrasens cu foarte mare viteză şi a spulberat maşina în care se aflau familiile din Iaşi. Bilanţul morţilor este copleşitor: cinci.

Bilanţul: 3 maşini,11 victime, 5 morţi

Accidentul teribil a avut loc la ora 1.47, în localitatea Bădeana, între Bârlad şi Tecuci. Şoferul unui autoturism cu numere de Bacău, dar de loc din Galaţi, a încercat o depăşire fără să se asigure şi a lovit frontal maşina în care se aflau cei cinci ieşeni. După ce a lovit maşina acestora, cea cu numere de Bacău a lovit o a doua maşină, cea depăşită, una cu numere de Bulgaria, având la bord persoane tot din judeţul Galaţi. Toate cele trei maşini erau pline cu pasageri. În urma coliziunii, cinci persoane au murit pe loc, printre care şi C. I. S. Din maşina acestuia, rănită grav a fost soţia şi fiica, şi ceilalţi doi ocupanţi. „ISUJ Vaslui a fost solicitat prin 112 despre faptul că pe Drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, şi au rezultat 11 victime. La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite 11 victime, dintre care opt erau încarcerate, iar dintre acestea patru au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital opt victime, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de către medicii Spitalului din Bârlad, una dintre cele opt victime a decedat. În total sunt cinci victime decedate, dintre care una minoră“, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui. Din autoturismul cu numere de Bacău, care a produs accidentul, au murit patru persoane, dintre care trei pe loc iar a patra, o fată de 19 ani, la spital. Victimele erau din localitatea Priponeşti, judeţul Galaţi. În maşina care a fost lovită frontal, cea condusă de către ieşeanul C. I. S., şi care conducea regulamentar, au fost cinci victime, dintre care şoferul a decedat, soţia acestuia de 35 de ani, care a fost rănită grav şi operată la spitalul din Bârlad, iar fiica ei a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi. Aceasta din urmă are fractură de claviculă iar mama ei fracturi şi traumatisme, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Un cuplu minunat

Potrivit postărilor din zona publică a paginilor personale de Facebook şi Instagram, cei cinci ieşeni au ajuns în Grecia în jurul datei de 20 iunie. C. I. S., R. M. şi fiica lor de 13 ani, par să fi avut un concediu foarte plăcut şi activ, implicându-se în numeroase activităţi recreative, de la călătorii pe mare la scubadiving, dovadă fotografiile publicate pe Instagram. Aceştia s-au recreat în insula Zakynthos. Chiar şi micuța a luat parte la scufundări. De asemenea, în pozele publicate pe Instagram şi Facebook, aceştia par extrem de fericiţi. Familia are ca adresă de domiciliu un bloc din Canta, în apropiere de trecerea de cale ferată de la Comat, iar în noaptea tregediei mai trebuiau să parcurgă doar două ore pentru a ajunge în siguranţă acasă. Maşina implicată în accident este achiziţionată în leasing, având numere de Bucureşti.

Cei doi au cariere de succes. El lucrase până recent pe un post de conducere la filiala ieşeană a firmei internaţionale Conduent (fosta Xerox – unul din cei mai mari angajatori din Iaşi), iar anterior, timp de câţiva ani, a lucrat la o altă firmă mare internaţională: SCC Services România, filiala Iaşi. Acum, C. I. S. era angajat la Heaven Solutions. El a absolvit în 2007 Facultatea de Geografie – limba engleză de la Universitatea „Cuza“. În prezent, partenera sa activează la TiVo Romania Engineering, firmă de softuri computere. Şi ea a absolvit tot „Cuza“, în 2006, Facultatea de Litere – engleză, având tot la aceeaşi instituţie un master în Computer Science, dar şi un alt masters la University of Wolverhampton, Marea Britanie, specializarea Computational Linguistics. Chiar recent, înaintea concediului, aceasta a primit premiul Corporate Woman of the Year, la Gala PIN Iaşi.

Comentarii