Festival pe pagina lui Iohannis. Mii de mesaje care îl ironizează după ce a picat guvernul Cîțu

marți, 05 octombrie 2021, 19:57
3 MIN
 Festival pe pagina lui Iohannis. Mii de mesaje care îl ironizează după ce a picat guvernul Cîțu

La scurt timp după ce guvernul Cîțu a fost demis cu un scor istoric-281 de parlamentari au votat împotriva premierului la moțiunea de cenzură PSD- președinteșe Klaus Iohannis a dat o scurtă declarație. Vizibil supărat de rezultatul moțiunii, el a chemat partidele la consultări abia săptămâna viitoare.

Scurta alocuțiune a fost postată pe Facebook, iar internuții au lăsat mii se mesaje. Însă, 99% dintre acestea nu îi sunt favorabile, Iohannis este privit, comentat, analizat ca princpalul artizan din umbră al destrîmării coaliției, iar stabilirea negocierilor pentru un nou premier săptămâna viitoare au dat ”foc” internetului.

Românii i-au reproșat implicarea în alegerile PNL, ”detașarea și relaxarea” în fața crizelor prin care trece România, dezamăgirea că s-a stat cu orele la votare în străinătate pentru alegerea lui Iohannis ca președinte.

Vă prezentăm câteva comentarii:

Ioan Bucuraș:
Trist, dar adevărat! Am stat de două ori ore în șir pentru tine la coadă, am îndemnat lumea să facă la fel, am făcut live-uri în timp ce dârdâiam în frig și îi vedeam pe alții cum plâng de nervi și de furie că nu mai apucaseră să îți dea ȚIE votul. Asta este cel mai trist. Că ai devenit iluzia noastră, a tuturor celor care mai speram că România se mai poate face bine cumva, cândva. Garantul luptei împotriva ciumei roșii, ca să ne arăți că ești de fapt ca ei. Trist, dar adevărat!

Ioan Popa Domokos:
Zău dacă am știut că suntem în criză ! Până mai ieri, Cîțu se lăuda că o ducem foarte bine…

Radu Ocrain
Domnule presedinte, principalul cinic in zilele astea de criza e chiar protejatul dumneavoastra, dl. Cîtu. Poate ar trebui sa revedeti declaratiile dumnealui despre cat de bine suntem pregatiti de valul 4, despre cum nu va exista un val 4 pentru ca vaccinarea este un succes si Romania a invins pandemia. Sau despre cum nu va mai demite vreun ministru fara consultari in coalitie. Dumnealui a aruncat tara in criza, totul pentru un fotoliu moale si galben.

Catalin Iliescu:
Vezi că a nins la Bâlea….nu are rost să te consumi!

Dragos Sancraian
Eu zic sa convocati consultatrile dupa sarbatorile de iarna. Asa nu isi strica nimeni craciunul.

Serban Georgescu:
Când spuneți politicieni cinici să vă uitați la fotografia aceea de la Congresul PNL cu politicianul fără mască. Merge și cu o oglindă.

Vasile Dorca:
Dezamăgitor pentru un președinte sa aibă așa o postare părtinitoare! Un președinte trebuie sa asculte și sa fie echilibrat, nu doar sa ia partea partidului din care face parte, și a denigra restul părților. Oricum nu in cazul asta in care motivele ieșirii de la guvernare a USR au fost de luat in considerare.

Florentin Milcof
Domnule președinte v-am votat de 2 ori. Mare greșeală! Mai bine nu mă duceam la vot. Zîmbetul dumneavoastră e de fapt un afront la bunul simț și la buna înțelegere pe care cu ipocrizie, identică cu a pesediștilor, le tot proferați. L-ați pus la zid pe Dragnea? I-ați pus la zid pe pesediști de 5 ani de zile? Sunteți toți o apă și un pământ, toată șleahta voastră de învârtiți colcăind pe la toate nivelurile, fără doctrine politice, fără crezuri civice, de un egosim exorbitant și o ipocrizie extrem de performantă. V-ați găsit pet-ul ideal, acest premier și viitor președinte de partid la fel de obedient ca primarul Clujului de azi cu fostul președinte, odinioară. Model excelent. Copie la fotografie. N-aveți nici ochi și nici urechi pentru ce se scrie pe aici. Vă simțiți important doar că veți avea alocată maxim o propoziție în cărțile de istorie de peste 100 de ani.
Pentru că de fapt atâta puteți domnule președinte.
Sunteți fix o propoziție

Am încercat să punem în balanță cîteva mesaje pozitive la adresa președintelui, dar în afară de câteva ”felicitări” nu am găsit printre rândurile lăsate de români pe pagina de Facebook a lui Iohannis.

Comentarii