Filă din jurnalul Rodianei: „Armura cu care m-am îmbrăcat este din ce în ce mai puternică”

miercuri, 09 mai 2018, 11:43
2 MIN
 Filă din jurnalul Rodianei: „Armura cu care m-am îmbrăcat este din ce în ce mai puternică”

Andreea Rodiana, eleva din Iași bolnavă de cancer, a primit o veste încurajatoare din partea medicilor, dar mai are mult de luptat cu boala. Iată ce a scris ea pe Facebook:

"Dragi prieteni, urmatoarea fila incepe astazi cu o zi din al saselea ciclu de chimioterapie, 5 zile de bataie in durerosul razboi pe care il voi invinge, CANCERUL.

Ca in fiecare foaie de jurnal, imi exprim multumirile mele profunde fata de voi, cei care cititi, care contribuiti la tratamentul meu si asta vreau sa fac si acum.

Inca nu s-a terminat, sabia e inca patata de sange insa consider ca armura cu care m-am imbracat la inceputul luptei este din ce in ce mai puternica atat datorita voua cat si rezultatelor incurajatoare… AM O VESTE! Fiind a sasea sedinta de citostatice, am fost sa examinam evolutia bolii printr-un PET CT si RMN. Rezultatele au fost fost incurajatoare, insa este vizibil, inca SUNT la INCEPUT DE DRUM, dat fiind faptul ca este un pic cam devreme pentru o operatie chirurgicala de extirpare a tumorii. Stiu ca Dumnezeu nu imi va prelungi agonia si sper ca voi avea cat de curand raspunsul dorit. Imi doresc si voi crede in continuare in sansa mea de vindecare si voi lupta pentru ea! Vreau sa le arat tururor ca SE POATE, mai ales oamenilor care sunt in aceeasi situatie, ca exista si viata dupa aceasta boala si ca o poti infrange cu credinta in fortele tale si ale Domnului. De asemenea, sper in continuare sa-mi fiti alaturi!

Zilele trec si ma tot gandesc la casa, la verde, la soare, la frumos… Am avut o experienta care prin banalitatea sa m a facut sa inteleg multe: bucurati-va de fiecare picatura de apa cazuta din cer, de fiecare firicel de iarba, de fiecare prieten care iti zambeste la usa ta, bucura-te ca te ai trezit dimineata si nu uita sa multumesti ca esti unde esti si ca ti-e bine. Astazi e despre bucurie, despre voi, despre ce vreti voi sa fie".

Comentarii