anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 05.08.2020

Sportivul care şi-ar fi umilit iubita nu mai are voie să se apropie de ea

Fostul fotbalist al Poli Andu Moisi, obligat să stea la 150 metri de iubită. Iată ce grozăvii a făcut!

GALERIE
fotbalist Andu Moisi&iubita
  • fotbalist Andu Moisi&iubita
- +

Fotbalistul Andu Moisi este acuzat că şi-ar fi terorizat iubita, el fiind şi anchetat într-un dosar penal pentru fapte similare.

Fosta iubită a fotbalistului Andu Moisi (24 de ani) a depus zilele trecute, la Jude­că­torie, o cerere prin care a solicitat magistraţilor emite­rea unui ordin de protecţie faţă de sportiv. O.H. l-a acu­zat pe individ că ar fi terorizat-o în ultima perioadă, câteva dintre acuzaţiile aduse lui Moisi fiind identice cu cele din dosarul în care acesta este acuzat de lipsire de libertate şi distrugere. Ieri, judecătorii ieşeni i-au dat dreptate tinerei, cu menţiunea că decizia nu e definitivă.

„Dispune emiterea unui or­din de protecţie pe o perioa­dă de 6 luni, cuprinzând ur­mătoarele măsuri: - obliga­rea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 150 metri faţă de reclamantă şi de locuinţa acesteia - interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta“, e decizia judecătorilor.

Ce a solicitat tânăra

Scandalul dintre Andu Mosi şi iubita sa a erupt în presă după ce sportivul, în prezent fotbalist de liga a III-a la Aerostar Bacau, fost jucator la Poli Iasi, a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost eliberat şi plasat sub control judiciar. În cererea de emitere a unui ordin de protecţie, O.H. (30 de ani) a arătat că a avut o relaţie cu Mosi până în 2019. Cei doi s-au despărţit şi, sus­ţine tânăra, din acel moment fotbalistul ar fi căutat-o de mai multe ori pentru a-şi cere iertare, promiţându-i că se va îndrepta.

„În perioada stării de ur­genţă am început să vorbesc cu pârâtul mai mult şi am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici şi nu pen­tru a relua relaţia de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliul meu“, a precizat tânăra.

Aceasta a mai arătat că, pe 5 iunie, fata a mers cu Moisi la un grătar, alături de amicii acestuia. După ce a consumat alcool, sportivul ar fi devenit violent cu ea şi ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. După ce a umilit-o de faţă cu ami­cii săi, fata a plecat cu taxi-ul acasă, fiind însă urmată de Andu Moisi. În apartamentul fetei, fotbalistul i-a distrus laptopul şi un telefon mobil, fotografiile depuse la dosar cu aceste bunuri fiind obţi­nute de „Ziarul de Iaşi“.

„M-a lovit din nou, m-a dezbră­cat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopţii“, a mai spus tânăra.

La dosar au fost depuse şi mai multe mesaje telefonice pe care O.H. le-a primit de la Andu Moisi. De menţionat că unele dintre ele sunt încă din mai, deci dinainte de noaptea incidentului.

„Eşti proastă? Scot uşa, proasto! Ieşi şi vorbeşte cu mine, nu fă ca cu curvele (n.r. cacofonia nu aparţine redacţiei). De ce nu ai tupeu să răs­punzi? Duce-te-ai la Poli­ţie“, e doar unul dintre mesa­jele trimise de fotbalist.

Tot ieri, la Tribunal s-a judecat şi contestaţia Parchetului, îm­po­triva deciziei de săptămâna trecută, când a fost respinsă cererea de arestare pe numele lui Moisi. Judecătorii au decis ca fotbalistul să fie judecat în continuare sub control judiciar.

„Clientul meu nu se face vinovat de săvârşirea faptelor descrise în plângerea penală, a fost de acord cu emiterea ordi­nului, speră să îşi rezove cât mai repede aceste probleme şi să îşi axeze toată atenţia pe cariera sa!“, a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Moisi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Trei sferturi de secol în era nucleară

Lucian DÎRDALA

Trei sferturi de secol în era nucleară

În spatele imaginilor cu cel mai mare impact la public - şi care ţin de războiul convenţional - se află realitatea unei cursei nucleare care, nemaifiind una „în doi”, este nouă şi periculoasă.

Filmuletul zilei

opinii

Gândirea liberă, limpede şi reacţionară

Florin CÎNTIC

Gândirea liberă, limpede şi reacţionară

Cum trăim timpuri apăsătoare în care comandourile ideologice ale stângii impun, asemenea fasciştilor anilor 30, violenţă şi castrare pentru libertatea de expresie, e reconfortant să regăseşti, măcare insular, câte o voce critică şi nealiniată.

Suflete în ceaţă

Radu PĂRPĂUȚĂ

Suflete în ceaţă

Generaţia COVID

Ioan MILICĂ

Generaţia COVID

Cum se va numi generaţia de cobai supuşi unui simulacru educativ de amploare planetară? Cum se va numi generaţia ale cărei rădăcini în universul şcolar sunt retezate tot mai iute pe măsură ce timpul de izolare creşte? Cum se va numi generaţia de absolvenţi care vor căpăta diplome fără să fi ştiut vreodată ce miros are un manual abia ieşit de sub tipar sau fără să fi văzut cum arată un educator, un învăţător sau un profesor în carne şi oase?

pulspulspuls

Un penthouse de 300.000 de coco, scos la vânzare cu viteză. Hopaa!?

Un penthouse de 300.000 de coco, scos la vânzare cu viteză. Hopaa!?

Apropo de arestările anului, ne spune amicul Archibald Tănase că, în ultima vreme, printre băieţii cu bani din târg se bârfeşte că un ditamai penthouse-oiul din Copou pe care l-a ridicat pe bloc un personagiu aflat la ţuhaus ar fi de fapt donaţie ultrasecretă către un personagiu public foarte vilofil, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Muzică inspirațională

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.