Fostul fotbalist al Poli Andu Moisi, obligat să stea la 150 metri de iubită. Iată ce grozăvii a făcut!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Sportivul care şi-ar fi umilit iubita nu mai are voie să se apropie de ea

Fostul fotbalist al Poli Andu Moisi, obligat să stea la 150 metri de iubită. Iată ce grozăvii a făcut!

GALERIE
fotbalist Andu Moisi&iubita
  • fotbalist Andu Moisi&iubita
- +

Fotbalistul Andu Moisi este acuzat că şi-ar fi terorizat iubita, el fiind şi anchetat într-un dosar penal pentru fapte similare.

Fosta iubită a fotbalistului Andu Moisi (24 de ani) a depus zilele trecute, la Jude­că­torie, o cerere prin care a solicitat magistraţilor emite­rea unui ordin de protecţie faţă de sportiv. O.H. l-a acu­zat pe individ că ar fi terorizat-o în ultima perioadă, câteva dintre acuzaţiile aduse lui Moisi fiind identice cu cele din dosarul în care acesta este acuzat de lipsire de libertate şi distrugere. Ieri, judecătorii ieşeni i-au dat dreptate tinerei, cu menţiunea că decizia nu e definitivă.

„Dispune emiterea unui or­din de protecţie pe o perioa­dă de 6 luni, cuprinzând ur­mătoarele măsuri: - obliga­rea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 150 metri faţă de reclamantă şi de locuinţa acesteia - interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta“, e decizia judecătorilor.

Ce a solicitat tânăra

Scandalul dintre Andu Mosi şi iubita sa a erupt în presă după ce sportivul, în prezent fotbalist de liga a III-a la Aerostar Bacau, fost jucator la Poli Iasi, a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost eliberat şi plasat sub control judiciar. În cererea de emitere a unui ordin de protecţie, O.H. (30 de ani) a arătat că a avut o relaţie cu Mosi până în 2019. Cei doi s-au despărţit şi, sus­ţine tânăra, din acel moment fotbalistul ar fi căutat-o de mai multe ori pentru a-şi cere iertare, promiţându-i că se va îndrepta.

„În perioada stării de ur­genţă am început să vorbesc cu pârâtul mai mult şi am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici şi nu pen­tru a relua relaţia de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliul meu“, a precizat tânăra.

Aceasta a mai arătat că, pe 5 iunie, fata a mers cu Moisi la un grătar, alături de amicii acestuia. După ce a consumat alcool, sportivul ar fi devenit violent cu ea şi ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. După ce a umilit-o de faţă cu ami­cii săi, fata a plecat cu taxi-ul acasă, fiind însă urmată de Andu Moisi. În apartamentul fetei, fotbalistul i-a distrus laptopul şi un telefon mobil, fotografiile depuse la dosar cu aceste bunuri fiind obţi­nute de „Ziarul de Iaşi“.

„M-a lovit din nou, m-a dezbră­cat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopţii“, a mai spus tânăra.

La dosar au fost depuse şi mai multe mesaje telefonice pe care O.H. le-a primit de la Andu Moisi. De menţionat că unele dintre ele sunt încă din mai, deci dinainte de noaptea incidentului.

„Eşti proastă? Scot uşa, proasto! Ieşi şi vorbeşte cu mine, nu fă ca cu curvele (n.r. cacofonia nu aparţine redacţiei). De ce nu ai tupeu să răs­punzi? Duce-te-ai la Poli­ţie“, e doar unul dintre mesa­jele trimise de fotbalist.

Tot ieri, la Tribunal s-a judecat şi contestaţia Parchetului, îm­po­triva deciziei de săptămâna trecută, când a fost respinsă cererea de arestare pe numele lui Moisi. Judecătorii au decis ca fotbalistul să fie judecat în continuare sub control judiciar.

„Clientul meu nu se face vinovat de săvârşirea faptelor descrise în plângerea penală, a fost de acord cu emiterea ordi­nului, speră să îşi rezove cât mai repede aceste probleme şi să îşi axeze toată atenţia pe cariera sa!“, a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Moisi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.