FOTO – George Simion, stropit cu cerneală de către un participant la evenimentele din Piaţa Unirii

luni, 24 ianuarie 2022, 10:42
2 MIN
 FOTO – George Simion, stropit cu cerneală de către un participant la evenimentele din Piaţa Unirii

George Simion, unul dintre liderii AUR, a fost stropit cu cerneală pe obraz de către unul dintre participanţii la manifestaţiile organizate cu ocazia Unirii Principatelor Române. 

DECLARATIE Geoge Simion – ”Eram în hora unirii şi un individ a venit şi a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu ştiu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea. Rog Poliţia să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare naţională, dacă aşa a vrut el să facă.. noi îl iubim!”, a spus Simion.

Citește și: VIDEO: Cine este tânărul care l-a stropit cu cerneală pe Simion în Piața Unirii

 

OMUNICAT OFICIAL: În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a Municipiului.

TEXT INITIAL: Un marş unionist a fost organizat la Iaşi chiar de către AUR. Un eveniment similar a avut loc anul trecut tot în Piaţa Unirii, dar atunci primarul Mihai Chirica a stropit cu iaurt de către un participant la evenimente.

Cititi si: Ziua Unirii Principatelor la Iaşi: Banere împotriva discriminării Moldovei, coroane matinale şi marş AUR

Liderul AUR a trecut foarte repede peste incident si s-a prins intr-o hora alaturi de participantii la evenimentele din Piata Unirii.

Cititi si: Mesaj împotriva discrimării economice şi politice a zonei Moldovei

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii