LIVE: Oficialii Aeroportului Iaşi prezintă noul brand al aerogării

joi, 14 martie 2024, 11:29
1 MIN
 LIVE: Oficialii Aeroportului Iaşi prezintă noul brand al aerogării

Conducerea Aeroportului Iaşi prezintă astăzi noul brand al aerogării. Evenimentul este inaugurat cu două săptămâni înaintea de deschiderea oficială a noului terminal de pasageri. Noul terminal, terminalul T4, a fost inaugurat pe 23 ianuarie la Iaşi. 

UPDATE: La evenimentul de la Aeroportul Iaşi a fost prezentă toată conducerea CJ, inclusiv şefi de Direcţii din cadrul administraţiei judeţului, dar nimeni din partea primăriei ieşene. De asemenea, din partea Prefecturii a venit doar unul dintre cei doi subprefecți ai PNL, Constantin Dolachi.

UPDATE: George Nisioiu, directorul firmei de branding Innerpride, a făcut o prezentare amănunţită a elaborării brandului Aeroportului Internaţional Iaşi – inclusiv al întregii simbolistici de pe panourile indicatoare din interiorul T4. Realizarea brandului și a întregii signalisticii (logo-ul și simbolurile informare/ orientare în terminalul de pasageri nou și, ulterior, și în T3), a costat 142,5 mii lei, contractul fiind încheiat astă-vară.

TEXT INITIAL: Este cel mai mare din ţară după cel de la Otopeni, are o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 32.000 metri pătraţi. Proiectul construcţiei celui de-al patrulea terminal al Aeroportului Internaţional Iaşi a fost susţinut din fonduri europene şi a avut o valoare de 90 de milioane de euro. Din această sumă, un procent de 15 la sută a fost asigurat din contribuţia de la bugetul de stat.

Cititi si: O firmă cu sediul în spatele Mitropoliei botează afaceri de pe trei continente. O poveste de branding

Comentarii