O prostituată și-a reclamat clientul după o partidă de sex oral

miercuri, 13 iulie 2022, 01:50
2 MIN
 O prostituată și-a reclamat clientul după o partidă de sex oral

Un ieşean a fost reclamat de o prostituată la serviciile căreia apelase că ar fi jefuit-o, folosind violenţa. Ceva adevăr era în afirmaţiile fetei, bărbatul însă doar şterpelindu-i portofelul cu încasările din acea zi. Trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, bărbatul a fost condamnat doar pentru furt.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 1 aprilie a anului trecut. Venit de la Coasta Măgurii, Ciprian Adăscăliţei se cazase la fostul hotel Conest. În seara respectivă, el a apelat la serviciile sexuale ale unei tinere, pe strada Moldovei, în apropierea Palas. Fata a reclamat că, după ce bărbatul a întreţinut relaţii sexuale orale contra cost cu ea, ar fi strâns-o de gât, ar fi aruncat-o pe patul din apartament şi i-ar fi sustras din geanta de pe noptieră portofelul în care avea actele de identitate şi suma de 1.000 de lei. În cursul judecăţii, desfăşurate în faţa Judecătoriei, bărbatul a recunoscut furtul, dar a negat faptul că s-ar fi folosit de violenţă pentru a-şi însuşi banii.

Lucrurile s-au lămurit în timpul cercetării judecătoreşti. Magistraţii au constatat că singurul mijloc de probă a presupusei agresiuni era declaraţia fetei. Aceasta era însă contrazisă de înregistrarea video pusă ulterior la dispoziţie de hotel. Aceasta o surprindea pe Andreea P. conducându-l pe Adăscăliţei spre ieşirea din bloc, închizând uşa în urma lui, fără să se observe niciun indiciu din care să rezulte că ar fi fost victima vreunei agresiuni. După aproximativ 25 de minute, fata este văzută ieşind din nou, căutând în coşul de gunoi de la parter portofelul sustras, fără succes. Revenită în apartament, fata a încercat să-l sune pe Adăscăliţei pentru a-şi recupera măcar actele, dar bărbatul îşi închisese telefonul. Portofelul avea să fie descoperit ulterior sub patul din camera închiriată de bărbat la hotelul Conest.

Adăscăliţei a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei pentru furt calificat, la un an de închisoare. Bărbatul avea antecedente penale, la momentul pronunţării sentinţei aflându-se de altfel deja închis pentru o altă faptă şi cercetat în alte două dosare penale. Ca urmare, condamnarea i-a fost adăugată la cea deja primită, rezultând o pedeapsă finală de 2 ani şi 11 luni de închisoare, cu executarea în regim de detenţie. Sentinţa a fost considerată prea blândă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătorie, care au declarat apel. Dosarul urmează să fie reanalizat de magistraţii Curţii de Apel pe 7 septembrie. 

Comentarii