Tragedie pe motocicletă în Iaşi: Soţ şi soţie au murit aseară într-o curbă

luni, 26 august 2019, 01:49
1 MIN
 Tragedie pe motocicletă în Iaşi: Soţ şi soţie au murit aseară într-o curbă

Un accident mortal, în care a fost implicată o motocicletă, a avut loc aseară pe drumul naţional ce traversează comuna Probota (DN 24C, Iaşi – Trifeşti – Stefăneşti – Botoşani).

Două persoane şi-au pierdut viaţa în acest accident de motocicletă, care a avut loc în jurul orelor 17. Este vorba despre un bărbat şi o femeie – soţ şi soţie -, ambii în vârstă de 53 de ani, din municipiul Iaşi. Conducătorul motocicletei Honda – Teodor Cristian Axinte – se îndrepta dinspre Trifeşti spre Iaşi.

„Într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat pe contrasens, în coliziune cu autovehiculul marca Volkswagen.  În urma impactului, a rezultat atât decesul motociclistului cât şi al pasagerei aflată pe motocicleta sa, soţia lui“, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

În autoturismul implicat se aflau cinci persoane, care au suferit răni minore. Bărbatul era angajat la TVR, iar el şi soţia sa veneau dintr-o călătorie alături de un alt cuplu, aflat tot pe motocicletă, imediat în spatele lor. Acest cuplu nu a fost implicat în niciun fel în coliziune. Femeia de 53 de ani a decedat pe loc, iar bărbatul a fost resuscitat minute bune, dar în final a decedat şi el la faţa locului.

Comentarii