VIDEO – Accident cu opt victime pe raza localităţii Moţca. Două autoturisme s-au izbit frontal

duminică, 14 august 2022, 09:49
1 MIN
 VIDEO – Accident cu opt victime pe raza localităţii Moţca. Două autoturisme s-au izbit frontal

Autorităţile intervin, duminică, la un accident produs în judeţul Iaşi, în care au fost rănite opt peroane.  ISU Iaşi a transmis că toate cele opt persoane au fost transportate la spital. 7 dintre ele au fost transportate la CPU Pascani şi 1 minor la Spitalul Sf. Maria din Iaşi, cu un aparţinător – unchi – care locuia în zonă.

La faţa locului a intervenit şi SVSU Motca pentru curăţarea căii de rulare. ”Forţe de intervenţie din cadrul inspectoratului intervin la un accident rutier în localitatea Motca. În urma evenimentului rutier au rezultat 8 victime”, a transmis Isu Iaşi. Sursa citată a precizat că victimele sunt conştiente, neîncarcerate. Două dintre victime sunt copii – de 4şi 9 ani.

”La locul evenimentului rutier acţionează 2 autospeciale de intervenţie şi stingere cu module de descarcerare, trei echipaje de prim ajutor calificat şi 3 ambulanţe de la SAJ”, au mai precizat pompierii.  Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers de către echipajele Poliţiei rutiere sosite la locul evenimentului rutier. 

 

Comentarii