(VIDEO) Incidente în Piaţa Unirii: Primarul Iaşului, atacat şi mânjit de un protestatar

duminică, 24 ianuarie 2021, 12:10
2 MIN
 (VIDEO) Incidente în Piaţa Unirii: Primarul Iaşului, atacat şi mânjit de un protestatar

Incidente în Piaţa Unirii la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor.

Primarul Iaşului a fost atacat de un protestatar cu o substanta albă, cel mai probabil cu iaurt. Individul a fost preluat de fortele de ordine, în timp ce edilul a intrat în Hotelul Traian să se spele. Din primele informatii, atacatorul nu ar avea legatura cu gruparile din piata care sustin Autostrada Unirii. Vom reveni cu detalii.

Ce a spus individul care l-a improscat cu iaurt pe primar, inainte sa ajunga Chirica in fata lui.

„Iohannis e vinovat de la crimele de la Siemens Timişoara şi de la Continental Iaşi. Eu sunt ofiţerul de radare militare Radu Bogdan Suditu. Nu vă mai bateţi joc de istoria noastre. Ia, daţi în direct, cum şi-au bătut joc de femeile gravide ingineri de la Timişoara, cum au vrut să mă omoare. Eu sunt ofiţer de radare militare NATO. Eu am fost la Universitate. Uitaţi-l pe domnul Iohannis spion german….”

S-a adresat jandarmilor: „Vă bateţi joc de noi. Hai, fă poză, te rog. Bă, fratele meu, ….”.

Apoi, spre oameni: „Domnul Traian Băsescu a luat şpagă în 2010 să modifice Codul Muncii. Să vină domnul primar. Domnul Primar care are în spate criminalii lui Băsescu, nu?”

Iar in final, spre presă: „Hai, daţi în direct, întrebaţi câte femei gravide au avortat.”

Primarul Mihai Chirica s-a întors câteva minute mai târziu şi a oferit declaraţii presei. Edilul a precizat că nu va face plângere penală împotriva individului care l-a mânjit cu iaurt.

Comentarii