9 trucuri magice de frumusete de la profesionisti

duminică, 17 iulie 2016, 11:29
3 MIN
 9 trucuri magice de frumusete de la profesionisti

Direct de la profesionisti, urmatoarele 9 trucuri si sfaturi de frumusete te vor face sa radiezi in aceasta vara, scrie elle.ro

Ruj inainte de liner

Cand iti doresti sa porti un ruj intr-o culoare mai indrazneata, aplica-l pe buze inainte de liner, dar in centru, nu chiar pana in margine. Apoi, foloseste un creion de buze intr-o nuanta asemanatoare pentru a-ti araja si marginile, intr-un mod curat. Formula emolienta a rujului ajuta creionul sa alunece mai bine pe buze, astfel incat iti va fi mai usor sa desenezi linii mai drepte.

Pudra pe pleoape

Inainte sa aplici fardul de pleoape pudra, foloseste o pensula mai mica pentru a te da pe pleoape cu o cantitate mica de pudra translucenta. Astfel, fardul de pleoape va adera mai bine si nu va mai face cute. Daca vrei sa aplici mai multe straturi de fard de pleoape, aplica si intre acestea cate putina pudra.

Mai tanara cu ajutorul fardului de pleoape

Cu trecerea timpului, pielea pleoapelor devine foarte ridata si face cute, asa ca evita sa aplici orice formula de fard stralucitor – va atrage si mai mult atentia. In schimb, foloseste o pensula speciala pentru a aplica un fard aramiu sau taupe mat pe pliul pleoapei. Efectul va fi unul de definire a ochilor si te va ajuta sa arati mai tanara.

Disparitia porilor mariti

Dupa ce ai aplicat crema hidratanta pe ten, foloseste-ti degetele pentru a aplica cateva picaturi de primer sau toner cu efect de micsorare a porilor in zona T – vei face porii mariti sa dispara in proportie de 80%. Aplica apoi fondul de ten sau BB cream-ul. La sfarsit, foloseste pe ten un pic de apa termala pentru ca machiajul sa intre in piele.

Repara orice greseala de machiaj simplu si rapid

Trebuie intotdeauna sa pastrezi betisoare de vata in trusa ta de machiaj. Daca nu reusesti sa faci linia de eyeliner perfect din prima, sau daca rujul ti se intinde, pur si simplu inmoaie un betisor de vata in fond de ten sau crema hidratanta si foloseste-l ca sa corectezi micile greseli.

Blush radiant

Blush-ul arata mult mai bine si mai natural atunci cand culoarea pare sa radieze din interior. Ca sa realizezi si tu acest efect, foloseste un buretel de machiaj umed ca sa aplici o doza mica de blush crema direct pe pometi. Apoi, foloseste acelasi buretel pentru a aplica o picatura de fond de ten lichid sau o crema hidratanta cu pigment peste blush. Culoarea va parea ca radiaza din interior.

Gene mai dese – fara mascara

Pentru ca genele tale sa para mai dese, foloseste tehnica linerului invizibil: aseaza-te cu fata la o oglinda; uita-te in jos, dar pastradu-ti barbia sus si ridica putin una dintre pleoape. Tinand un creion dermatograf negru vertical, coloreaza-ti linia genelor din interior. Acest truc da iluzia unei baze a genelor mai intunecata si astfel pare ca genele sunt mai dese.

Contour natural

Cumpara fondul tau de ten obisnuit intr-o culoare care este cu doua nuante mai inchisa decat tonul pielii tale. Folosind o pensula de dimensiuni medii sau mici, aplica fondul de ten mai inchis sub pometi si du linia in sus, pana spre urechi, folosind miscari circulare de pensula.

2 nuante de mascara

La fel cum, prin adaugarea de suvite mai deschise sau mai inchise in par creeaza pronfunzime si dimensiune, folosirea a doua nuante de mascara va face ca genele tale sa para mai pline si mai dese. Mai intai, curbeaza-ti genele, iar apoi aplica o mascara maro de la radacini pana la varfuri. Urmeaza mascara neagra, insa doar la baza genelor.

Comentarii