Amical cu caracter decisiv

joi, 29 iunie 2017, 01:43
2 MIN
 Amical cu caracter decisiv

 

Astăzi, de la ora 18:00, CSM Poli întâlneşte Şerif Tiraspol, în ultimul meci amical al cantonamentului. Antrenorul Flavius Stoican va decide în urma testului de azi pe cine va mai reţine în lot. Alte două meciuri de verificare sunt programate săptămâna viitoare, nefiind exclus un joc cu Dinamo Kiev. Cum arată o echipă din fotbalişti disponibilizaţi de la Iaşi?
 
 
CSM Politehnica Iaşi dispută astăzi ultimul meci de verificare din cantonamentul de la Tiraspol. Conform şefilor clubului, de la ora 18 formaţia ieşeană va juca în compania campioanei Republicii Moldova, Şerif Tiraspol. Partida are un caracter decisiv pentru câţiva jucători care s-au pregătit în ultima perioadă sub comanda antrenorului Flavius Stoican. “Flavius va decide astăzi pe cine vom mai legitima dintre jucătorii care s-au aflat în probe în ultima perioadă. Până acum, avem şapte confirmări: portarii Kelava şi Koşelev, fundaşul dreapta Tiago, mijlocaşii Platini, Pedro şi Kizito şi vârful Tito. Pe toţi sperăm să-i putem legitima luna viitoare. Şanse mari să semneze le au Cioinac şi Spătaru, mai sunt urmăriţi Vremea şi Iosipoi” a declarat preşedintele CSM, Adrian Ambrosie.
Acesta a mai spus că Iaşul va mai disputa alte două teste săptămâna viitoare: “Marţi, de la ora 19:00, în Copou, vom întâlni pe Ştiinţa Miroslava, iar sâmbătă vrem să jucăm un amical cu un adversar mai puternic, tot la Iaşi”. Printre echipele cu care s-a discutat pentru a juca în Copou se numără Dinamo Kiev şi FC Botoşani, echipe care se vor confrunta sâmbătă, în Austria. Până acum, CSM a jucat patru meciuri amicale, toate cu echipe din Republica Moldova: 2-2 cu Petrocub Hânceşti, 1-0 cu Şerif Tiraspol II, 1-0 cu FC Zaria Bălţi şi 0-0 cu Şerif Tiraspol.
 
Formaţia celor plecaţi
Altfel, un alt jucător care a contribuit la câştigarea play-out-ului în sezonul trecut, Mădălin Ciucă, şi-a găsit echipă, fundaşul ajungând la un acord cu UTA o formaţie care anunţă că şi-a făcut planuri mari pentrde promovareîn Liga I. Astfel, s-a completat echipa fotbaliştilor plecaţi de la Iaşi din această vară, compusă din: Caparco (Chiajna) – Voicu (Mediaş), Mitic (Mediaş), Ciucă (UTA), Ţigănaşu (Timişoara) – Ciucur (Timişoara), Răuţă (Voluntari), Târşa (Botoşani), Böle (Ferencvaros) – Gheorghe (Chiajna) – Golubovic (Mediaş). Ştefănescu aşteaptă ca FCSB să-i stabilească destinaţia, despre Grahovac nu s-a auzit că ar avea vreo ofertă, iar Sato a anunţat că e în discuţii cu mai multe formaţii. Bădic se pregăteşte în continuare la Iaşi, separat de echipa mare. 

    

Comentarii