ATENȚIE ȘOFERI! O foarte folosită stradă din Iaşi se închide, o alta devine sens unic

miercuri, 17 august 2016, 02:00
1 MIN
 ATENȚIE ȘOFERI! O foarte folosită stradă din Iaşi se închide, o alta devine sens unic

O stradă din Iaşi va fi închisă astăzi circulaţiei, iar o altă arteră va deveni sens unic. În primul caz este vorba despre strada Culianu. 

„Informăm ieşenii care tranzitează zona că, în cursul zilei de miercuri, 17 august 2016, accesul autovehiculelor pe strada Culianu va fi interzis, pe toată durata zilei, din cauza lucrărilor la straturile de fundaţie. Varianta ocolitoare propusă autoturismelor este strada Privighetorii“, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al muncipalităţii, Sebastian Buraga. 

Oficialul Primăriei a adăugat că o altă modificare de trafic vizează strada Niciman, unde Comisia de Circulaţie a decis să introducă sens unic, pentru fluidizarea traficului pe strada Păcurari, în zona Şcolii Petru Poni. „Începând cu data de 17 august, accesul autovehiculelor pe strada Niciman se va realiza doar în sens unic, pe direcţia şoseaua Moara de Foc – strada Păcurari“, a mai spus Buraga.

În dreptul benzinăriei Mol din zonă se formau adesea blocaje, din cauza maşinilor care coborau pe Păcurari dinspre Fundaţie sau Pasajul Băncilă şi voiau să vireze stânga, pe strada Niciman.

Comentarii