Casieria ApaVital, închisă pentru două săptămâni

luni, 01 august 2016, 01:59
1 MIN
 Casieria ApaVital, închisă pentru două săptămâni

Casieria ApaVital de la bariera Ţigarete va fi închisă în următoarele două săptămâni. Casieria Octav Băncilă îşi va relua programul normal de funcţionare, de luni până vineri în intervalul 9.00-17.00, de pe 15 august.  

“ApaVital oferă posibilitatea de a efectua plata facturilor prin mai multe modalităţi alternative, cum ar fi BRD şi PayPoint, comod şi în sguranţă, care prin densitatea punctelor de colectare asigură un grad mai mare de încasare decât plata facturilor prin casierii. Reamintim utilizatorilor că pot efectua plăţi online, prin portalul www.apavital.ro şi internet banking, fără a fi necesară deplasarea la casierii, dar şi numerar la diferite sedii bancare. În situaţia în care plata facturii pentru serviciile de apă şi canalizare se face prin virament bancar, data plăţii este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plăţii”, au precizat reprezentanţii ApaVital.

În municipiul Iaşi, ApaVital mai are casierii în Copou, la sediul societăţii, la Piaţa CUG, pe strada Libertăţii nr. 11, la Piaţa Alexandru cel Bun, pe strada Cerna şi în Tătăraşi, pe strada Ion Creangă nr. 17, bloc U2, parter. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul societăţii, la secţiunea Clienţi – Întrebări frecvente sau la numărul de telefon 0232.969. 

Comentarii