Controlori RATP băgaţi în spital după ce au fost bătuţi la coborârea din autobuzul 28

vineri, 22 august 2014, 02:00
1 MIN
 Controlori RATP băgaţi în spital după ce au fost bătuţi la coborârea din autobuzul 28

Agresiunea a avut loc la coborârea din autobuzul 28, în staţia Sala Polivalentă.

Doi controlori RATP au fost bătuţi ieri la amiază de un călător care, după ce a coborât din autobuz şi i-a agresat, a fugit. Unul dintre cei doi are leziuni la faţă, unde a fost lovit cu pumnul de mai multe ori. Acesta se află în spital şi spune că va face plângere la Poliţie.

Incidentul violent a avut loc în staţia de la Sala Polivalentă, după ce cei doi au coborât dintr-un autobuz care circula pe traseul 28. Imediat după ce au coborât din mijlocul de transport, călătorul, care coborâse şi el din acelaşi autobuz, a venit în fugă din lateralul controlorilor, i-a lovit, apoi a fugit. Unul dintre ei a fost transportat la spital, unde a fost internat.

Controlorii agre­saţi spun că, în interiorul mijlocului de transport în cauză, nu au avut nici un fel de alter­caţie, fizică sau măcar verbală, cu acel călător. „Cercetăm acest caz, controlorul este internat la spital cu leziuni la nivelul feţei. Încă nu a fost făcută plângere la Poliţie, dar urmează să recurgem la plângere în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţi din conducerea RATP.
 

Comentarii