Cum va puteti trezi mai usor? Cinci aplicatii gratuite care va imbunatatesc rutina de dimineata

vineri, 27 iunie 2014, 21:21
1 MIN
 Cum va puteti trezi mai usor? Cinci aplicatii gratuite care va imbunatatesc rutina de dimineata

Exista anumite aplicatii gratuite care va pot ajuta atunci cand aveti probleme sa va dati jos din pat sau daca vreti sa va relaxati atunci cand va asteapta o zi agitata, scrie FastCompany.

1. HabitClock (iOS)

Aplicatia HabitClock este pentru atunci cand stiti ca nu v-ati organizat suficient de bine timpul. Dupa ce inchideti o alarma, incepe numaratoarea inversa: elementele pe care le-ati adaugat pe lista (activitatile pe care trebuie sa le faceti in dimineata respectiva) declanseaza un cronometru care suna pana in momentul in care le bifati.

2. Alarmy (Android)

Aceasta aplicatie urmareste sa va faca sa va dati cat mai repede jos din pat dimineata. Inregistrati o poza cu un obiect din casa si Alarmy va continua sa sune pana in momentul in care faceti aceeasi poza dimineata.

3. Simple Stretching Exercises (Android)

Aplicatia Simple Stretching Exercises va ofera ilustratii si categorii de exercitii pentru fiecare grup de muschi pe care ii veti lucra in dimineata respectiva.

4. Calm (iOS)

Chiar daca utilizarea unui smartphone pentru a medita dimineata pare contraintuitiv, aplicatia Calm ajuta incepatorii cu sesiuni de meditatie inainte de o zi agitata.

5. Solar (Android and iOS)

Inainte de a va da jos din pat, puteti verifica vremea cu aplicatia Solar, care este foarte bine organizata si va ofera informatiile meteo intr-un design simplist si usor de urmarit. (Hotnews.ro)

Comentarii