Doar un sârb joacă sâmbătă

joi, 03 martie 2016, 02:43
2 MIN
 Doar un sârb joacă sâmbătă

 Grahovac şi Mitic vor absenta în partida cu CFR Cluj, din prima etapă a play-out-ului * CSMS va scăpa de datorii

 
 
După ce Adrian Kereszy, Benone Dohot şi Cezar Honceriu au coordonat antrenamentele CSMS Iaşi în primele zile ale săptămânii, antrenorul principal Nicolo Napoli a revenit ieri la comanda echipei ieşene. Tehnicianul a plecat în Italia imediat după meciul contra FC Steaua Bucureşti, disputat sâmbăta trecută, în ultima etapă a sezonului regulat. Tot ieri a fost prezent în Copou şi preşedintele executiv al clubului, Florin Prunea, care a dat veşti liniştitoare din punct de vedere financiar: “Am fost informaţi că ni s-au virat banii promişi de Fundaţia Sportului Ieşean şi ultima rată din drepturile de televizare pentru acest sezon. Aşteptăm să ne intre în cont şi, până la sfârşitul săptămânii, cel târziu săptămâna viitoare, vom lichida datoriile clubului. Totodată, vom avea resurse pentru a ne putea desfăşura corespunzător activitatea în perioada imediat următoare”.
În ceea ce priveşte lotul de jucători, ştirile nu sunt la fel de bune. “Grahovac este suspendat pentru meciul de sâmbătă, contra CFR Cluj, după ce a primit al patrulea cartonaş galben al sezonului în partida cu Steaua. Noi am votat în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal ca avertismentele să se şteargă după ultima etapă a sezonului regulat. Până la urmă, am aflat că jucătorii care sunt suspendaţi în prima rundă vor sta, avertismentele urmând să nu se ia în considerare ulterior. În plus, Mitic continuă să fie accidentat” a spus Prunea, care a avut şi ceva veşti bune: “Frăsinescu s-a antrenat normal, a depăşit problemele medicale pe care le-a avut, probleme care l-au făcut să rateze toate meciurile disputate în acest an în sezonul regulat. Şi Golubovic s-a antrenat normal toată săptămâna, nu s-a resimţit după contuzia forte suferită la nivelul feţei pe finalul partidei cu Steaua”.
În ceea ce priveşte starea terenului, Prunea s-a rezumat să spună că “persoanele care se ocupă cu îngrijirea stadionului fac eforturi pentru refacerea gazonului, care a fost afectat de acţiunile derulate săptămâna trecută de naţionala de rugby”.
Meciul dintre CSMS şi CFR, din prima etapă a play-out-ului, se va juca sâmbătă, cu începere de la ora 18:00. Preţul biletelor de intrare la partidă este 5 lei la peluze şi 20 lei la tribunele A şi B. 
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii