Echipele EON taie fire ca în codru: Zece familii dintr-un bloc s-au trezit pe întuneric

miercuri, 15 octombrie 2014, 01:58
2 MIN
 Echipele EON taie fire ca în codru: Zece familii dintr-un bloc s-au trezit pe întuneric

Reprezentanţii EON spun că a fost „o disfuncţie“.

Un sfert dintre locatarii unui bloc din Valea Lupului au fost lăsaţi fără curent electric din cauza unei „disfuncţii“. Aceştia au fost debranşaţi de la alimentarea cu energie electrică deşi îşi întocmiseră actele necesare pentru a li se întocmi contractele de furnizare a energiei electrice.

Concret, locatarii din blocul de pe strada Ion Creangă nr. 30, construit recent, au primit până în această vară energie electrică prin intermediul amenajării de şantier. Din iunie, locatarii au început demersurile pentru încheierea contractelor individuale de furnizare.

Dacă pentru cea mai mare parte a locatarilor acestea au fost deja încheiate, unii dintre ei s-au trezit debranşaţi în loc de a fi chemaţi să semneze contractele. „Încheiasem deja contractul de racordare. Pe 24 septembrie am depus toate actele şi aşteptam ca pe 8-9 să-mi vină o notă de la E.ON ca să semnez contractul de furnizare. Vineri, m-am trezit că E.ON m-a debranşat. Am mers direct la ei să-i întreb ce s-a întâmplat şi mi-au spus că nu găsesc nota, că au trimis-o prin curier. Bun, cum îl cheamă pe curier, să-l caut eu? Nu ştim. Cu ce firmă de curierat lucraţi? Nu ştim. Bun, eu ce fac? Nu ştim. Asta a fost discuţia cu ei. Măcar dacă puneau un afiş că vin să ne debranşeze, am fi putut face ceva din timp“, a spus Andrei Ciornei.

Într-o situaţie similară s-au aflat alţi 9 locatari din bloc. Reprezentanţii E.ON au confirmat situaţia semnalată de ieşean, precizând că ea va fi rezolvată în cel mai scurt timp. „A fost o disfuncţie la noi. În perioada imediat următoare, se va remedia“, a precizat Corneliu Zaiţ, purtător de cuvânt al E.ON.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii