Eleve iesence pe podiumul Olimpiadei internationale de limba, comunicare si spiritualitate romaneasca

joi, 30 mai 2013, 09:56
1 MIN
 Eleve iesence pe podiumul Olimpiadei internationale de limba, comunicare si spiritualitate romaneasca

Patru eleve iesence s-au intors cu premii de la Olimpiada internationala de limba, comunicare si spiritualitate romaneasca, ce s-a incheiat ieri la Oradea.

Cel mai bun rezultat ii apartine Alexandrei Brenda Istrate, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National. Tanara pregatita de profesoara Dorina Apetrei a obtinut premiul I. De la acelasi colegiu, Laura-Andreea Streanga, eleva in clasa a II-a, a fost recompensata cu premiul al II-lea. Adolescenta indrumata de profesoara Gabriela Petrache s-a clasat la o diferenta de 1 punct de eleva aflata in fruntea ierarhiei, de la o scoala gimnaziala din Galati.
Premiul al III-lea a fost castigat catre doua eleve ale Colegiului "C. Negruzzi": Ioana- Adelina Filip, indrumata de profesoara Camelia Gavrila, si Alexandra Patrau, coordobata de profesoara Mihaela Dobos. Cele doua olimpice sunt in clasele a VII-a si a X-a.
Participantii au fost din mai multe judete ale tarii, din Republica Moldova, precum si din comunitati romanesti de pe teritoriile Ucrainei si Serbiei. Cunostintele si abilitatile de comunicare ale acestora au fost verificate prin doua probe: scrisa si orala.

 

Comentarii