Fost consilier al lui Nastase si Antonescu, seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis

miercuri, 26 noiembrie 2014, 21:15
1 MIN
 Fost consilier al lui Nastase si Antonescu, seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis

Liberalul Dan Mihalache va fi seful cancelariei prezidentiale a viitorului sef al statului, Klaus Iohannis. Informatia a fost confirmata de catre liberal pentru EvZ. Mihalache este fost deputat PSD si consilier al fostului premier Adrian Nastase. Ulterior, el a trecut la PNL si a devenit consilierul liderului liberal Crin Antonescu. In perioada mai-noiembrie 2012, Mihalache a fost secretar general adjunct al Guvernului, functie din care a fost demis de premierul Victor Ponta, din cauza declaratiilor facute de acesta la adresa SUA. El a declarat atunci, in contextul in care era acuzat de Agentia Nationala de Integritate de incompatibilitate, ca "daca parteneriatul romano-american sta in domnul Horia Georgescu (seful ANI – n.red.), mai bine fara".

Potrivit EvZ, in campania prezidentiala a lui Klaus Iohannis, Mihalache s-a ocupat de strategie, cu precadere de sondajele de opinie, cercetarea de piata si mesajele politice.

Agentiile de presa au relatat ca mai multi viitori consilieri ai lui Klaus Iohannis s-au aflat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale despre modul de organizare si functionare a institutiei.

Potrivit unor surse liberale citate de Mediafax, printre cei care au participat la intalnirea cu actuali consilieri prezidentiali s-au aflat Dan Mihalache, George Scutaru, Andrei Muraru si Cosmin Marinescu.

Acestia au discutat despre modul de organizare si functionare a Administratiei Prezidentiale, in pregatirea preluarii, de catre Klaus Iohannis, a mandatului de presedinte al Romaniei, pe 22 decembrie.

Citește mai multe pe Hotnews.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii