Inedit: Prefectura Iaşi se implică în Programul Rabla

sâmbătă, 20 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Inedit: Prefectura Iaşi se implică  în Programul Rabla

Prefectul a cerut Serviciului Înmatriculări să ofere prioritate la cozile imense de aici celor care solicită certificate de radiere pentru maşini. Iniţiativa vine în sprijinul ieşenilor care vor să beneficieze de Programul Rabla, numărul de subvenţii la nivel naţional fiind limitat.

Proprietarii de maşini care doresc să obţină pentru vehiculul lor certificatul de distrugere şi pe cel de radiere vor avea prioritate la depunerea cererilor în acest sens, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. „Am discutat cu şeful Serviciului şi, cu toate că e o lipsă acută de personal şi o perioadă extrem de aglomerată, se vor face în continuare eforturi pentru ca toţi ieşenii care au nevoie de documente de la serviciul comunitar să le primească în timp util“, a declarat prefectul Marian Şerbescu.

Programul de stimulare a reînnoirii Parcului auto naţional 2017-2019, mai cunoscut ca Programul Rabla, a început pe 18 mai. Conform legii, persoana fizică are la dispoziţie un termen maxim de 30 de zile în care să obţină certificatul de distrugere şi certificatul de radiere, în caz contrar pierzând rezervarea pentru a folosi subvenţia la achiziţia unei maşini noi. Programul de lucru cu publicul de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor este: luni  – 8.30-18.30; marţi, miercuri şi joi – între orele 8.30-16.30, iar vineri – între orele 8.30-13. 

 

 

Comentarii