La 61 de ani, prins la volan fără permis după ce a accidentat un pieton

marți, 23 decembrie 2014, 02:56
2 MIN
 La 61 de ani, prins la volan fără permis după ce a accidentat un pieton

Incidentul a avut loc chiar pe trecere, în zona Tudor Vladimirescu.

Un ieşean fără permis de conducere a accidentat un pieton chiar când acesta se afla pe marcaj. Accidentul a avut loc duminică, pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Culmea, şoferul fără experienţă se afla la volanul unei autoutilitare aparţinând unei firme. Pe numele ieşeanului în vârstă de 61 de ani, poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare coporală din culpă.

„Accidentul a avut loc la ora 10.30, în timp ce Ilie P., de 61 de ani, din municipiul Iaşi, conducea o autoutilitară dinspre intersecţia Bucşinescu către Podu de Fier, la o trecere de pietoni semnalizată corespun­zător a surprins şi accidentat uşor pe Con­stantin S., de 47 de ani. În urma verificărilor făcute de poliţişti, s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Acesta a fost testat cu apara­tul Drager, iar rezultatul a fost negativ“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar în cadrul Poliţiei Iaşi.

Un alt ieşean a fost prins de poliţişti conducând beat criţă în localitatea Mogoşeşti-Siret. Constantin M., în vârstă de 28 de ani, circula la ora 21.40 pe drumul comunal 104.

„Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat şi a reieşit o alcoolemie de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Paşcani, unde i-au fost recoltate probe biologice, apoi a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului“, a adăugat comisarul din cadrul Poliţiei.

 

Comentarii