Reunire fără capi

joi, 08 octombrie 2015, 01:43
2 MIN
 Reunire fără capi

 În lipsa lui Nicolo Napoli, antrenamentul de ieri a fost condus de “secundul” Adrian Kereszy. Ganea şi Onduku mai aşteaptă până să reintre

 
 
Fotbaliştii de la CSMS Iaşi au revenit ieri după amiază la antrenamente, după zilele libere primite la sfârşitul meciului de sâmbătă, cu FC Steaua Bucureşti, din ultima etapă a turului Ligii I de fotbal. Şedinţa de pregătire a fost condusă de antrenorul secund Adrian Kereszy şi antrenorul de portari Benone Dohot, “principalul” Nicolo Napoli plecând acasă, în Italia, imediat după meciul contra bucureştenilor. Conform preşedintelui executiv al clubului ieşean, Florin Prunea, care nu a fost prezent la reunire, fiind în Bucureşti ieri, tehnicianul italian va reveni astăzi la echipă.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, veştile nu au fost grozave, cei doi accidentaţi, Liviu Ganea şi Gomo Onduku, urmând a absenta în continuare. “Ganea a terminat programul pe care l-a urmat la clinica Ligii Profesioniste de Fotbal şi a ajuns în Iaşi. Atacantul nostru va continua în Copou programul de recuperare, va începe cu alergări uşoare şi va urca apoi ritmul pregătirii, data revenirii sale pe gazon nefiind însă certă. În ceea ce-l priveşte pe Onduku, el va mai lucra încă o săptămână cu specialiştii din Bucureşti, urmând să revină la Iaşi la mijlocul săptămânii viitoare. Abia la finalul perioadei de recuperare din Capitală vom şti cu aproximaţie când ar putea să intre internaţionalul nigerian în echipă” a declarat Prunea, care s-a referit şi la ceilalţi jucători care au avut probleme de natură medicală în ultima perioadă: “Dacă Ganea şi Onduku nu cred că vor fi apţi de joc la meciul cu FC Voluntari, de la sfârşitul săptămânii viitoare, pauza aceasta ne prinde foarte bine, pentru că eu sper că-i vom recupera sută la sută pe cei doi jucători de bandă stângă care au lipsit mult din angrenajul echipei. Ţigănaşu, care a lucrat normal şi săptămâna trecută, ar putea ajunge la turaţia optimă, chiar dacă marţi a lucrat separat, la sală, iar Böle, care a intrat cu Steaua, dar în jocul căruia s-a simţit faptul că nu a fost în ritmul normal, poate ajunge la potenţial maxim”.

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii