Spectacolele lunii februarie la Ateneul Tătăraşi. Biletele s-au pus în vânzare

miercuri, 04 februarie 2015, 09:32
2 MIN
 Spectacolele lunii februarie la Ateneul Tătăraşi. Biletele s-au pus în vânzare

Biletele s-au pus deja în vânzare pentru toate spectacolele de teatru, studenţii, elevii, pensionarii, şomerii şi grupurile organizate beneficiind de reducere.

Primul spectacol din agenda Ateneului Tătăraşi pentru luna februarie se numeşte „Vicleniile lui Scarpin”, după Moliere, în regia lui Nucu Ionescu. Acesta are loc sâmbătă, 7 februarie, începând cu ora 19, în sala mare a Ateneului.

Urmează şi premiera lunii, duminică, 8 februarie, începând cu ora 19, în sala mică, unde va avea loc spectacolul de teatru „Acuzat: femeia (sincer…Te iubesc?!)”, în regia lui Viorel Vârlan.

Pe 13 februarie, de la aceeaşi oră, veţi putea urmări comedia mult îndrăgită de către publicul ieşean „Hangiţa” de Carlo Goldoni, în regia lui Andrei Ciobanu, care se joacă de fiecare dată cu sala plină. Spectacolul începe la ora obişnuită, 19, în sala mare.

Pe 14 februarie se reia spectacolul aflat în premieră, apoi urmează spectacolul de pantomimă „Eu îi iubesc. Tu?”, în regia lui Adi Afteni. Acesta are loc pe data de 15 februarie, în sala mare, de la ora 19.

Urmează pe 18 februarie „Cerere în căsătorie”, în regia lui Radu Ghilaş, tot în sala mare, apoi pe 20 februarie, spectacolul „Căsătorie în…doi”, în regia lui Andrei Ciobanu, care va avea loc în sala mică, de la aceeaşi oră.

Pe 21 februarie, în sala mare veţi putea urmări „Titanic vals”, în regia Mihaelei Arsenescu-Werner, apoi pe 22 februarie, tot în sala mare, de la ora 19 se va relua spectacolul de pantonimă a lui Adi Afteni.

Ultimul spectacol al lunii februarie este „1+1 egal 3”, în regia lui Andrei Ciobanu şi va avea loc în sala mică, de la ora 19, pe 28 februarie. Cei care nu au ajung la spectacolul „Hangiţa” dar doresc să vadă spectacolul o pot face în prima zi din luna martie, când spectacolul se va relua în sala mare, de la ora 19.

Biletele s-au pus deja în vânzare pentru toate spectacolele de teatru, preţul unui bilet fiind de 15 lei. Studenţii, elevii, pensionarii şi şomerii vor beneficia de o reducere de 5 lei, iar grupurile organizate de elevi vor avea încă o reducere, astfel încât biletul va ajunge la 8 lei de persoană. Cei care doresc să facă rezervări pot intra pe site-ul instituţiei: http://www.ateneutatarasi.ro. Rezervările sunt valabile până la ora 18.30 în ziua spectacolului.

Comentarii