Zăpada şi-a făcut ieri din nou de cap, în judeţ

Ultima noapte grea a drumarilor? Se anunţă vreme caldă săptămâna aceasta

marți, 21 februarie 2017, 02:56
1 MIN
 Ultima noapte grea a drumarilor? Se anunţă vreme caldă săptămâna aceasta

Drumarii şi-au făcut iar de lucru în judeţ. Ninsoarea din cursul nopţii de duminică spre luni au scos din nou pe trasee utilajele de deszăpezire.

Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor a intervenit ieri pe 44 din cele 53 de tronsoane de drumuri judeţene. Au fost utilizate 16 utilaje, fiind răspândite 111 tone de material antiderapant.

De asemenea, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri a intervenit pe toate drumurile naţionale de pe raza judeţului şi pe şoselele de centură Iaşi şi Târgu Frumos, acţionându-se cu 21 de utilaje şi fiind împrăştiate 141 tone de material antiderapant.

Toate drumurile judeţene şi naţionale erau aseară deschise traficului rutier, fără restricţii de circulaţie.

În cursul acestei săptămâni, vremea se va încălzi semnificativ, temperaturile maxime urmând să se ridice la 8-15°C, iar cele minime rămânând pozitive, în limitele de 2-5°C.

La sfârşitul săptămânii, vremea se va răci brusc, temperaturile maxime nedepăşind 7°C, iar minimele coborând până la -7°C.

Pentru începutul lunii martie se aşteaptă o creştere uşoară şi treptată a temperaturilor. Precipitaţiile, sub formă de ploaie, lapoviţă sau ninsoare, vor continua zilnic, dar local şi în cantităţi reduse.

Comentarii