Un român s-a spânzurat în arest în Republica Moldova

luni, 23 septembrie 2013, 13:18
2 MIN
 Un român s-a spânzurat în arest în Republica Moldova

Un cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit strangulat în arest, în Republica Moldova, unde fusese dus după ce a condus băut, a refuzat să fie testat pentru alcoolemie şi a lovit un poliţist, relatează Unimedia.
Inspectorul operativ de serviciu al Poliţiei din Soroca l-a descoperit, duminică, pe român strangulat cu o maletă, de o bară a celulei. În urma examinării efectuate de către procurorul raionului Soroca şi de către medicul-legist, nu au fost depistate semne de moarte violentă, susţine sursa citată.
Bărbatul a fost oprit de poliţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în oraşul Soroca, deoarece conducea neregulamentar. Românul, aflat în stare de ebrietate, ar fi refuzat să se legitimize, să se supună testului de alcoolemie şi i-a înjurat pe poliţişti.
Condus la Spitalul raional Soroca "A. Prisacari" pentru prelevarea probelor biologice, bărbatul a adresat cuvinte înjurioase angajaţilor poliţiei şi lucrătorilor medicali, a deteriorat cu picioarele mobilierul şi l-a lovit în faţă pe un angajat al poliţiei, căuzându-i leziuni corporale, mai notează Unimedia.
De la spital, cetăţeanul român a fost adus la Inspectoratul de Poliţie din Soroca pentru identificare şi întocmirea procesului-verbal cu privire la contravenţie. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru "huliganism şi nesubordonarea, cu reavoinţă, dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept". (Mediafax)

Comentarii