Alte stiri

vineri, 23 martie 2001, 00:00
2 MIN
 Alte stiri

Presedintele clubului Rocar, Paul Cazan, a declarat ca a acceptat sa preia conducerea gruparii UFC Rapid. "Imi pare rau ca plec de la Rocar, dar consider ca oferta clubului Rapid reprezinta o promovare pentru mine, deoarece voi fi presedintele unei grupari de top", a spus Cazan, care a precizat ca isi va prelua, de astazi, noua functie. Paul Cazan a mai indeplinit functia de director sportiv la Rapid in sezonul 1998/1999, cind formatia giulesteana a cistigat campionatul.
Padureanu vrea victorii drept cadou
Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a implinit ieri, 65 de ani si si-a serbat ziua de nastere impreuna cu mai multi prieteni din Grecia, la un restaurant din Bucuresti. Padureanu a declarat ca cel mai frumos cadou de ziua sa l-ar putea primi din partea selectionatelor de tineret si seniori ale Romaniei. "Mi-as dori ca echipa de tineret a Romaniei sa invinga Italia, iar cel mai bun jucator de pe teren sa fie Lucian Sinmartean, de la Gloria Bistrita. Apoi as vrea ca reprezentativa de seniori sa invinga squadra azzurra sau sa ia patru puncte din urmatoarele doua partide, cu Italia si Georgia", a precizat Padureanu.
Ne-a parasit Virgil Hnat
Fostul handbalist Virgil Hnat a incetat din viata, miercuri seara, la locuinta sa din Bucuresti, din cauza unui stop cardiac. Hnat, in virsta de 65 de ani, a absolvit Institutul de Educatie Fizica si Sport, fiind vicecampion mondial la handbal in "11" cu reprezentativei Romaniei in 1959, dublu campion mondial la handbal in 7 in anii 1961 si 1964. Multiplu campion national cu Dinamo Bucuresti, a cistigat, in 1965, Cupa Campionilor Europeni cu aceasta formatie. Ca antrenor a pregatit mai multe echipe de club din Romania si Germania.
Sumudica poate evolua la anul in Cupa UEFA
Echipa Maritimo Funchal, la care evolueaza Marius Sumudica, s-a calificat in finala Cupei Portugaliei, in urma victoriei obtinuta in deplasare, cu 1-0 (1-0), in fata Boavistei. Antrenorul echipei Maritimo Funchal, Nelo Vingada, nu l-a utilizat pe Sumudica in aceasta partida, al carei unic gol a fost inscris de Paulo Sergio, in minutul 31. In finala Cupei Portugaliei, Maritimo Funchal va juca impotriva invingatoarei din meciul FC Porto – Sporting Lisabona.

Comentarii