Alte stiri

miercuri, 27 iunie 2001, 23:00
2 MIN
 Alte stiri

Formatia FC Arges va fi pregatita in sezonul viitor de Nicolae Dobrin, care va fi ajutat de Mihai Zamfir si Vasile Stan, dupa cum a declarat presedintele clubului pitestean, Gabriel Sicoe. "Dobrin are un contract cu FC Arges pentru o perioada nedeterminata. El este salariatul clubului nostru, indeplinind, in timpul campionatului recent incheiat, functia de director tehnic. Cei doi secunzi, Zamfir si Stan, vor incheia contracte cu FC Arges in perioada urmatoare", a precizat Sicoe. Consiliul de Administratie al clubului FC Arges a decis, pe 18 iunie, demiterea tehnicianului Marian Bondrea din functia de antrenor principal, ca urmare a neindeplinirii obiectivelor fixate pentru sezonul 2000/2001. Odata cu Bondrea au fost demisi si cei doi secunzi, Andrei Speriatu si Vasile Stan, ultimul pastrindu-si pina la urma functia in cadrul gruparii argesene.
Juventus nu discuta plecarea lui Zidane
Administratorul delegat al clubului Juventus, Antonio Giraudo, a afirmat ca responsabilii gruparii torineze nu sint de acord cu un eventual transfer al francezului Zinedine Zidane la o alta echipa. Giraudo a declarat ca oficialii clubului din Torino nu au fixat nici un termen privind demararea negocierilor cu Real Madrid, in vederea transferului lui Zidane. "De fapt, nici nu am fost contactati in acest sens de conducerea clubului madrilen. Nu este vorba de o chestiune de cifre, daca cerem 100 sau 140 de miliarde de lire italiene in schimbul mijlocasului francez. Zidane nu este de vinzare, de vreme ce a semnat un contract pentru o perioada de cinci ani cu gruparea noastra", a precizat Giraudo.
Politicienii il incurajeaza pe Hagi
Politicienii au salutat numirea lui Gheorghe Hagi in functia de selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei. Presedintele Camerei Deputatilor, Valer Dorneanu, spera ca "cel mai mare jucator roman de fotbal sa fie un antrenor tot atit de mare". Adrian Severin, presedintele Adunarii Parlamentare a OSCE si deputat PSD, a declarat ca doreste ca Hagi, in calitate de antrenor, sa aiba acelasi succes ca jucator, "daca nu chiar mai mult". El a remarcat ca nu toti jucatorii mari de fotbal devin si mari antrenori si si-a manifestat speranta ca Hagi sa fie la fel de bun ca antrenor dupa cum a fost ca jucator. Presedintele Comisiei de tineret a Camerei Deputatilor, Anghel Stanciu, saluta numirea lui Gheorghe Hagi in functia de antrenor al echipei nationale si apreciaza curajul deosebit al acestuia. Stanciu considera ca Hagi isi pune in joc tot prestigiul cistigat ca jucator, prin acceptarea acestui post. "Pentru el este un risc enorm, il felicit ca si-a asumat acest risc si sa ne vedem cu bine calificati la campionatul mondial de fotbal", a afirmat deputatul PRM.

Comentarii