„Caprioara” a venit la Iasi

sâmbătă, 18 februarie 2006, 00:00
2 MIN
 „Caprioara” a venit la Iasi

Ajuns joi seara in Iasi, fostul international Miodrag Belodedici, ce ocupa actualmente functia de director al Departamentului de Juniori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, a avut ieri o agenda incarcata. Fostul international, care a vizitat dis de dimineata Baza Sportiva din spatele Politiei Municipale, s-a intilnit la Primarie cu seful municipalitatii, Gheorghe Nichita. Acesta i-a prezentat lui Belodedici modul in care FRF poate sa se implice in dezvoltarea fotbalului juvenil, prin parteneriate cu oficialitatile locale si promovarea unor proiecte la nivel central. Fundasul din generatia de aur a Stelei a ascultat apoi pasurile antrenorilor de copii si juniori de la cele mai reprezentative cluburi iesene ce activeaza la acest nivel, Poli, Noua Generatie si LPS si a urmarit, pe terenul de zgura din Copou, partida dintre Poli II si Cetate Suceava, cistigata de oaspeti cu 5-0. A urmat o alta vizita la o baza sportiva, in campusul Tudor Vladimirescu si participarea (activa!) la un meci de fotbal in sala organizat de primarul Nichita, in care „Caprioara” a aratat cite ceva din calitatile care l-au facut sa cucereasca Cupa Campionilor cu doua echipe diferite: Steaua Bucuresti si Steaua Rosie Belgrad.
Cu privire la noua sa functie, Belodedici a declarat: „Vreau sa iau pulsul in tara pentru a vedea ce se poate face pentru restructurarea din temelii a fotbalului romanesc la nivel juvenil. Sint foarte, foarte multe probleme, pornind de la baza materiala, continuind cu selectia ori calitatea jucatorilor. Am anuntat deja citeva masuri si sper ca incet-incet, rezultatele sa se vada”.
Astazi, Belodedici va face jonctiunea la Iasi cu nationala de juniori nascuti in 1989, ce va pleca miine spre Tiraspol, pentru un meci de verificare. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii