La sfat cu „Nasu'”

miercuri, 22 septembrie 2004, 23:00
2 MIN
 La sfat cu „Nasu'”

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Poli Unirea Iasi, Gheorghe Nichita a declarat ieri ca a avut o intrevedere cu oameni importanti din fotbalul romanesc pentru a se sfatui ce decizii sa ia la club. „Dupa Mircea Lucescu, am purtat discutii cu presedintele Federatiei de Fotbal, Mircea Sandu si antrenorii Marius Lacatus si Mihai Stoichita, in care le-am cerut sfaturi privind deciziile pe care trebuie sa le luam la club, chiar daca Stoichita a refuzat propunerea de a veni la Iasi, la fel ca si Panduru. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie adus un tehnician cu mina forte. Asa cum am spus, nu ne vom grabi in a lua o decizie si speram ca noul tehnician sa fie prezent duminica, la Galati, pentru a urmari echipa ce va fi condusa de <> lui Simionas, Narcis Ciocirlan” a spus Nichita, care a mai precizat ca a fost, la un moment dat, in tratative cu un tehnician sirb, ce nu a fost adus in Copou deoarece puteau interveni dificultati in comunicarea cu jucatorii si ca a primit o oferta de la… Urziceni pentru a fi ajutat cu un antrenor!
Primarul Iasului, ce s-a deplasat ieri la stadion pentru a discuta cu jucatorii ieseni, a mentionat ca „Poli a ajuns obiect de studiu la cursurile antrenorilor de la Bucuresti” si a confirmat ca asteapta astazi un raspuns de la Marius Stan privind reintoarcerea acestuia la echipa in functia de presedinte, dupa ce ex-galateanul a demisionat luni. „La ora actuala, sansele de a ma razgindi sint minime. Asa cum am promis, miine (n.r. – astazi) voi da un raspuns definitiv in aceasta privinta” a spus Stan.
In acest timp, de bucataria echipei se ocupa, in continuare, vicepresedintele Sorin Boca si fostii colaboratori ai lui Simionas, Narcis Ciocirlan si Ioan Cimpeanu. Prima decizie luata a fost reprimirea in lot a mijlocasului Iulian Arhire (ce fusese dat afara de la echipa de Stan), mutare anticipata in numarul de ieri al „Ziarului de Iasi”. „Am discutat cu el si am ajuns la concluzia ca se putea evita despartirea, ce s-a produs datorita unor mici neintelegeri si a unor discutii purtate pe fondul nervilor. Avem nevoie de experienta lui, asa ca va face parte din lotul cu care vom aborda meciul de duminica de la Galati” a spus vicepresedintele lui Poli, Sorin Boca, cel care conduce acum executivul.
Altfel, Poli a anuntat oficial ca detin?torii de abonamente pentru sezonul 2004 – 2005, trebuie sa se prezinte la sediul clubului pentru aplicarea pe tichete a codului de bare in vedera realizarii accesului prin sistemul de turnicheti. Acest lucru se poate face ?ncep?nd cu data de 4 octombrie 2004, ?n fiecare zi a saptam?nii, ?ntre orele 8 si 15. (Ovidiu MINEA)

Comentarii