Legiunea straina da examen

miercuri, 28 noiembrie 2007, 00:31
2 MIN
 Legiunea straina da examen

Astazi, de la ora 14,00, in Copou, fie pe terenul II, fie pe cel sintetic, Politehnica Iasi va disputa doua reprize a cite 60 de minute fiecare in compania formatiilor Iris Iasi, liderul ligii a IV-a iesene, si Poli II.

Pe linga pregatirea jocului de duminica, cu Otelul Galati, jocurile vor avea ca scop testarea unor fotbalisti aflati in probe. In afara celor doi senegalezi sositi la finele saptaminii trecute, Alcaly Camara si Youssou Diop, in aceasta categorie ar putea sa apara si Jefferson Rubim de Toledo Severino, un atacant brazilian ce era asteptat aseara in Copou. Fotbalistul, care a implinit luna trecuta 22 de ani, a jucat la FC Ayia Napa, formatie ce a retrogradat in vara in liga a doua cipriota, si a mai fost in probe la Universitatea Craiova.

In alta ordine de idei, fostul jucator al Politehnicii, australianul Srecko Mitrovic, aflat in probe la Ceahlaul Piatra Neamt, a fost refuzat de conducerea tehnica a clubului de sub Pietricica: "Nici Mitrovic, nici brazilianul Claudinho, nu a demonstrat ca merita sa ramina la noi asa ca i-am trimis acasa", a declarat, pentru agentia NewsIn, presedintele executiv al Ceahlaului, Grigore Sichitiu.

In schimb, la Piatra Neamt se afla in probe un jucator trecut prin Copou, Milan Krivokapic, mijlocas central si dreapta, care a fost in probe la Politehnica la inceputul anului. El a stat o saptamina in Copou, in luna ianuarie, dar dupa doua teste in care a fost folosit de antrenorul Ionut Popa (cu Poli II si Aerostar Bacau), tehnicianul iesean l-a refuzat, odata cu compatriotul sau, Marovic si uruguayanul Ballini. 

Comentarii