Prima verificare

joi, 09 februarie 2012, 22:58
2 MIN
 Prima verificare

Clubul Sportiv Municipal Studentesc (CSMS) Iasi a disputat ieri, pe terenul sintetic din Copou, primul meci de verificare al anului. Pe o vreme geroasa (la ora startului jocului erau -14 grade!) si o suprafata de joc inghetata, trupa pregatita de Ionut Popa a depasit pe FCM Bacau (colega de serie cu CSMS, care se afla, la sfirsitul turului, pe locul IX) cu 1-0 (1-0). Golul a fost inscris de Herghelegiu in minutul 5. Gazdele au inceput disputa in formula C. Popa – Cretu, Tincu, Camara, Mitrea – Onofras, Milea, Tudor, Badic – Gado, Herghelegiu, pe parcurs mai intrind Roman, Balan, Ciucur, Vladu, Nalati, Codrea si juniorii Huma, Gorovei, Dodan si Hutanu. Ceilalti patru seniori din lot, Straton, Petrovic, Brajkovic si Avramia nu au fost utilizati din cauza unor accidentari.

La oaspeti au evoluat Stamatin – Mihalachioaie, Lozneanu, Bursuc, Eudean, Intuneric, Taban, Apostu, Huiban, Dobos, Boghian, apoi Roca, Lipovanu, Curiliuc, Hurdubei, Pavel, Filip si Luncanu. Urmatorul joc de verificare al CSMS va avea loc simbata, in Copou, in compania Rapid CFR Suceava, echipa care activeaza in C1. Astazi, presedintele CSMS, Florin Prunea, asteapta ultimul raspuns de la portarul Cristi Haisan (CS Mioveni) vizavi de oferta de colaborare facuta de ieseni.

Jucatori – ba, oficiali – da!

Daca in ceea ce priveste transferurile de jucatori CSMS Iasi are probleme serioase in aceasta iarna, la capitolul achizitii ale oficialilor lucrurile se misca in permanenta. Dupa instalarea lui Florin Prunea ca presedinte si a lui Ionel Colonel in functia de preparator fizic, CSMS mai pregateste un import. Astfel, fostul international Gheorghe Mihali ar putea deveni antrenor secund la echipa din Copou, actualul "secund", Narcis Ciocirlan urmind a lipsi mai mult timp dupa ce tromboflebita de care suferea a generat o interventie chirurgicala. In cazul in care tratativele cu Mihali nu vor avea un rezultat pozitiv, vor fi repuse pe tapet propunerile facute la sfirsitul anului trecut: pastrarea locului lui Ciocirlan pina la recuperarea acestuia ori promovarea unui tehnician de la Centrul de Copii si Juniori al clubului.

Planul capilor CSMS de aducere la Iasi a mai multor fosti internationali este si de perspectiva, Tibor Selymes si Viorel Moldovan fiind primele nume luate in calcul pentru inlocuirea antrenorului Ionut Popa, in ipoteza in care obiectivul promovarii in Liga I va fi compromis.

Comentarii