Primul test al presezonului

marți, 22 iulie 2003, 23:00
2 MIN
 Primul test al presezonului

Aflati de simbata in cantonament la Cimpulung Moldovenesc, fotbalistii de la Poli Unirea Iasi disputa astazi, de la ora 10, primul meci amical important al perioadei precompetitionale. Iesenii se vor infrunta cu principala rivala la promovare din seria I a diviziei B, FC Onesti. Elementul principal legat de rivala (si) din sezonul trecut
a Iasului sint renuntarea la colaborarea cu Petre Grigoras (care a ajuns la Moinesti, in locul lui Emil Vladut), conducerea tehnica a onestenilor fiind preluata de Gheorghe Poenaru. Fostul antrenor al Bacaului si Ceahlaului conteaza pe majoritatea fotbalistilor ce au evoluat si anul trecut pe malurile Trotusului, la capitolul noutati aparind nemtenii Purica si Axinia. Onestenii au avantajul faptului ca au inceput pregatirea cu 10 zile mai devreme decit elevii lui Vasile Simionas si Narcis Ciocirlan, rivala Iasului ajungind deja in faza pregatirii specifice.
Poli a avut pina acum doua antrenamente pe zi, ritmul urmind a fi mentinut si astazi, cind, in afara amicalului de dimineata, este programata o sedinta de pregatire, dupa amiaza. Botan, care si-a reglat conturile cu conducerea, a fost trimis ieri dimineata, cu trenul, spre Cimpulung, el neavind insa sanse sa intre la joc, fiind in urma cu pregatirea.
Fata de programul jocurilor de verificare gindit initial au aparut deja citeva modificari: amicalul de martea viitoare, cu Aerostar Bacau, a picat, in locul acestuia aparind varianta unui joc cu CFR Pascani. Totodata, in afara meciului de azi si a celui de miine, cu Bacaul, a mai aparut un test in aceasta saptamina, simbata, cu Unirea Urziceni. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii