Imaginaţia unei tinere a pus poliţia în alertă

A vrut ca iubitul s-o creadă candidă şi s-a dat drept victimă a unui viol

sâmbătă, 08 iunie 2013, 01:50
2 MIN

Bărbatul în negru care ar fi violat-o într-o scară de bloc era o plăsmuire a fetei. Astfel, ea voia să-şi salveze relaţia cu un tânăr care o credea fecioară.

O tânără de 16 ani a pus pe jar poliţia din Iaşi minţind că a fost violată în scara unui bloc din cartierul Mircea de un necunoscut, pentru a nu se despărţi de prietenul ei din Italia.

Ea le-a povestit poliţiştilor că, în timp ce venea de la şcoală şi se îndrepta spre locuinţa bunicii sale din cartierul Mircea, a fost violată în scara unui bloc de pe strada Cerna de un bărbat. Tânăra a susţinut în faţa poliţiştilor că, în jurul orei 14, aceasta a fost acostată de un bărbat înalt şi îmbrăcat în negru care a început să o ameninţe şi a băgat-o în scara blocului, unde a violat-o. După comiterea actului sexual, bărbatul ar fi fugit.

Ieri la amiază, forţe impresionante de poliţişti au înţesat cartierul în căutarea presupusului violator, iar tânăra a fost transportată cu o ambulanţă la Maternitatea „Cuza Vodă“, apoi la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru constatarea actului sexual. Medicii au concluzionat că fata a avut contact sexual, dar nu violent. În timpul audierilor de la Poliţia Municipiului, tânăra a recunoscut că a minţit, motivul fiind faptul că nu voia ca prietenul său să afle că nu mai este virgină. Poliţiştii au intrat la bănuieli în privinţa declaraţiilor fetei din cauză că a anunţat fapta la două ore de la producere, dar şi faptul că nu avea urme de violenţă pe corp.

Comentarii