Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

sambata, 28.05.2016

Cum a „penetrat“ Palatul de Justiţie o reţea de trafic de marijuana?

EXCLUSIV (STENOGRAME): O avere din droguri în seiful unei grefiere de la Judecătoria Iaşi

GALERIE
vlad obreja
  • vlad obreja
- +

Angajata instituţiei a fost arestată după ce în locuinţa sa a fost găsit un seif cu 150.000 de lei, bani proveniţi din traficul de droguri. Grefiera Cristina Solomon aduna banii strânşi din afacerile ilegale derulate de nepotul ei, sportiv de arte marţiale ce conducea o reţea de distribuţie ilegală de marijuana. Vlad Obreja a fost supravegheat ca la carte de procurori şi poliţişti, fiind „săltat“ cu o zi înainte de a pleca definitiv în Spania. El se lăuda în breasla dealerilor de droguri că mătuşa sa, angajată a Judecătoriei, îl informa prompt când erau descinderi în oraş. Toamna trecută, în timp ce erau supravegheaţi, Solomon şi Obreja au mutat seiful cu bani în Piaţa Dacia, unde familia lor deţine o boxă. „Nu vorbi prin telefon nimic, că-mi bârâie telefonul“, îi spunea Obreja mătuşii sale. „Ziarul de Iaşi“ prezintă stenograme incendiare ataşate la dosar, dar şi modul în care funcţionează „piaţa“ drogurilor uşoare din oraş.

Arestări surprinzătoare la Iaşi în urma unei anchete de amploare instrumentate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi. O grefieră de la Judecătoria Iaşi a fost încarcerată pentru 30 de zile fiind acuzată că a aderat la o grupare specializată în traficul de marijuana în Iaşi. Cristina Solomon a fost arestată alături de alte şase persoane, printre care şi nepotul său, Vlad Obreja, considerat de anchetatori liderul grupării de trafic de stupefiante.

Grefiera a fost de acord să depoziteze banii pe care nepotul său îi obţinea din traficul de droguri, la domiciliul ei fiind descoperit un seif cu 150.000 de lei. Surse din cadrul anchetatorilor au precizat „Ziarului de Iaşi“ că descinderile din acest dosar au avut loc cu o zi înainte ca liderul grupării să plece din ţară. Vlad Obreja avea deja biletele cum­părate pentru a se stabili în Spania, el pregătind în ultima perioadă un apropiat pentru a prelua afacerea ilicită. În dosar se spune că mătuşa sa de la Judecătorie se lăuda că îi poate de informaţii cu privire la eventuale descinderi la locuinţa sa.

Liderul cu muşchi al reţelei

Ancheta DIICOT din acest caz a pornit în mai 2014, atunci când în rândul anchetatorilor a ajuns informaţia că Vlad Paul Obreja, de 23 de ani, se ocupă cu traficul de droguri. Obreja este un fost sportiv de arte marţiale mixte, iar procurorii spun despre el că a căpătat un aspect fizic impunător după ce ar fi folosit steroizi anabolizanţi. De altfel, anchetatorii susţin că Obreja „îşi ameninţa cumpărătorii în permanenţă cu acte de violenţă în cazul divulgării activităţii sale infracţionale“, potrivit unor surse judiciare. Acest fapt ar fi îngreunat inclusiv munca operativă a agenţilor sub acoperire, au mai transmis sursele din rândul anchetatorilor.

DIICOT a folosit mai mulţi investigatori în acest caz, care începând din luna mai 2015 au strâns probe utile, achiziţionând diferite cantităţi de droguri de la Obreja sau de la oamenii acestuia. Din reţeaua de trafic de droguri, pe lângă Obreja şi mătuşa sa, au mai fost arestaţi şi Ionuţ Andrei Paraschiv, Ovidiu Chelariu, Gheorghe Răzvan Baciu, Ştefan Cristian Homoranu, Iulian Mihai Pîr­călanu. Şi alte persoane sunt însă cercetate, au mai precizat sursele. Pe lângă probele strânse de ofiţerii sub acoperire, procurorii au mai folosit şi interceptări telefonice şi ambientale, dar şi mărturiile mai multor consumatori de droguri din Iaşi. Unii dintre aceştia au relatat că au cumpărat droguri de zeci de ori de la reţeaua lui Obreja.

Implicarea grefierei

Cristina Solomon, grefieră la Arhiva Judecătoriei Iaşi, l-ar fi ajutat pe Obreja prin depozitarea banilor pe care acesta îi obţinea din traficul de droguri. „Cristina Solomon avea rolul de a colecta sumele băneşti provenind din comercializarea drogurilor de risc reprezentând profitul personal al inculpatului Obreja Paul Vlad şi deţinerea banilor într-un seif ascuns iniţial la domiciliul acesteia şi ulterior mutat în alte locaţii aparţinând numitei Solomon Cristina, pentru a nu fi des­coperit de către organele judiciare în eventualitatea declanşării unei anchete penale împotriva inculpatului Obreja Vlad“, au precizat procurorii DIICOT.

Aceştia au mai arătat că, până la data de 17 octombrie 2015, seiful a fost ţinut în locuinţa Cristinei Solomon, cheiţa fiind ascunsă într-un ghiveci de flori de la locuinţa lui Obreja. Pe 17 octombrie, procurorii DIICOT au derulat o anchetă pe linia traficului de droguri şi, din acest motiv, seiful a fost mutat de Obreja cu ajutorul Cristinei Solomon şi al soţului ei într-un spaţiu comercial din Piaţa Agroali­mentară „Dacia“. Ulterior, seiful ar fi fost din nou dus în casa grefierei de la Judecătorie.

„Datele şi informaţiile obţi­nute indică faptul că Solomon Cristina cu­noştea activitatea infracţională desfăşu­rată de Obreja Vlad, precum şi provenienţa su­melor de bani care au fost de­puse periodic în seif, sprijinindu-l pe acesta în depozitarea seifului la locuinţa sa sau în alte locaţii pentru a evita să fie descoperit de organele judiciare în cazul unor eventuale per­cheziţii domiciliare“, au mai precizat procurorii.

Aceştia au mai arătat că, „prin natura funcţiei sale“, grefierul îl informa pe Obreja ori de câte ori se desfăşurau diferite acţiuni în judeţ. „Prin prisma funcţiei pe care o ocupă, Obreja Paul o consideră pe Solomon Cristina o protectoare, considerând că aceasta poate obţine informaţii privitoare la luarea sa în atenţie de către organele judiciare“, au mai spus procurorii DIICOT.

Motivul pentru care Cristina Solomon ar fi acceptat să îl protejeze pe Vlad Obreja ar fi fost reprezentat de un împrumut de 20.000 de lei pe care grefiera îl luase de la nepot. „În acest sens, Solomon Cristina îşi urmărea propriul interes, şi anume de a amâna înapoierea banilor sau eventual de a nu-i mai restitui aceşti bani în contul protecţiei pe care pretinde că i-a oferit-o şi i-o oferă“, au concluzionat anchetatorii.

În urmă cu două zile, după antenta monitorizare din ultimii ani, anchetatorii au descins la locuinţele tuturor persoanelor implicate în acest caz. Printre acestea s-a numărat şi casa Cristinei Solomon, acolo unde a fost descoperit seiful în care se afla suma de 154.001 lei. De asemenea, la domiciliile celorlalţi implicaţi s-a găsit peste un kilogram de canabis. În total, procurorii au precizat într-un comunicat de presă că membrii reţelei ar fi vândut peste şase kilograme de canabis în mai puţin de un an.

Capturat înainte să plece din ţară

Vlad Obreja intenţiona să plece din ţară pe 28 ianuarie, având biletele deja cumpărate cu destinaţia Spania. El a fost săltat de DIICOT cu o zi înainte. În perioada premergătoare datei la care stabilise să plece, Obreja începuse să pregătească o altă persoană pentru a prelua afacerea şi a continua să vândă stupefiante în Iaşi. O discuţie telefonică de pe 19 ianuarie relevă că Obreja i-ar fi găsit succesorului său, Mihai Alin Vişan, inclusiv casă unde să locuiască.

„Eu îţi aranjez camera, îţi aduc covorul, îţi aduc televizorul, îţi aduc scaun pentru birou(...) Îţi dai seama, să nu te aştepţi la foarte mare lux, dar e bine pentru în­ceput... Să-ţi faci tu treburile, să termini re­pede cu datoriile.. şi, na, eu zic că-i des­tul de OK. Ai, ai, ai posibilităţi: apă este, curent este, internet este, unde să dormi este... ai unde să dormi, aşa, linişte, ni­meni nu-ţi f**e creierii, nimeni nimic“, îi spunea Obreja lui Vişan.

Contactat telefo­nic aseară, apărătorul lui Vlad Obreja, avocatul Cristian Constantin Curcă, a refuzat să ofere detalii despre acuzaţiile pe care DIICOT le aduce lui Obreja.

Stenograme din dosar

19.10.2015:

Vlad Obreja: Da! Alo!
Cristina Solomon: Alo! Ce faci?
V.O.: Uite, eu abia am venit de la sală, îs în casă. 
C.S.: A, da?
V.O.: Da
C.S.: |i, ştii ce vreau să-ţi zic...?
V.O.: Zi!
C.S.: Asta...am vorbit aseară cu maică-ta, ăi!
V.O.: Da, dacă vrei să vezi de situaţia aia nu vorbi în telefon, lasă că am să trec diseară pe la tine şi vorbim. Nu vorbi prin telefon nimic, că-mi bârâie telefonul. 
C.S.: Nu, ăi, ...cu banii care trebuie să ţi-i dau, ăi...
V.O.: Nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Lasă că vorbim, vin eu diseară acasă, vin că am nevoie să îţi aduc ceva şi vorbim acasă, da?
C.S.: A...da!
V.O: Zi-i lui Lică, dacă are nevoie de cheie, să vină...
C.S.: Lasă, dacă are nevoie, te sună, stai liniştit. 
V.O.: Eu îs acasă, imediat am ieşit de aici, la pod, şi i-am dat-o. 
C.S.: Da. 
V.O.: Şi vorbim diseară chestia asta, da?
C.S.: Aha. Hai!

14.12.2015 

V.O.: Ce faci?
C.S.: Da! Pe la servici. 
V.O.: Băi, dar ce s-a întâmplat în oraş? Că am văzut jandarmerie prin oraş..., am văzut şi pe splai...doi se plimbau pe-aici, prin Podu de Piatră...Dar nu pe-aici, pe unde..., mai încolo, pe lângă Bahlui, ceva de genu’...
C.S.: Eu ştiu? Nu ştiu. Habar n-am, am să întreb băieţii, să văd care-i treaba...
Comentarii Facebook

(9 comentarii)

Citeste Faq
Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii!

Cod verificare* Security Code
Toate campurile sunt obligatorii!
Comentariile cu continut licentios vor fi sterse.
Duminica, 31 Ianuarie 2016, 21:38
Thunder
Dacă la vârsta de 23 de ani creatura asta s-a ocupat cu astfel de fapte antisociale, s-a antrenat din greu ca să se facă temut și a organizat aăa o rețea de oameni ai legii corupți, vă dați seama că acest individ atât timp cât va trăi va fi un pricol pentru societate?
Duminica, 31 Ianuarie 2016, 12:18
jhony
De unde apar rebuturile astea? Pe langa condamnarea la traficul de droguri ar trebui ca sa existe lege sa-l si castreze pentru ca sa nu mai poata procrea. E clar ca mintea lui nu are treaba cu societatea asta.
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:42
ciurea
deci porcu ăsta anabolizat acum e păpușa gonflabilă a șefilor de cameră și la jmekerii adevărați ?, o săi dea la pompă veteranii de o săi rupă prostata !
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:20
Neam
de unde primea informatii d-na grefier ? ca ele, informatiile, nu zboara prin aer! raspuns: probabil de la cineva de la parchet :)
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:36
tarabostess
"El se lăuda în breasla dealerilor de droguri.."...WTF?! Unde se fac inscrierile in breasla asta??? PS: procurorii l-au saltat "exact" cand pleca definitiv in Spania...parca si vad procurorul ca un tigru in pozitie de atac...si cand miselul a vrut sa o stearga....
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:17
ion
,,Cap de porc" asta seamana cu ,,spinzuratul" ala din Malaezia....ce draku astia sunt clonati toti dupa un tipar....,,capul cit damingeana si creerul cit dopul" la puscarie pe viata cu gunoiul asta care nenoroceste atita lume....fara clementa si justificari puerile ....ca-mi pare rau si alte abureli...
nelu Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:46
Buna ziua, si eu ti am dat un like, bravo, insa as vrea sa va spun ca, mai sunt cateva grefiere care le tataie fundul, MA INTREB OARE CAND SE CURATA ACEST APARAT INSTITUTIONAL ATAT DE IMPORTANT INTR O SOCIETATE???????????.Cred ca se impune din nou, verificari de cadre cum se facea inainte, sunt perfect de acord in toate structurile, astfel se va cerne graul de neghina.Nu sunt rasist sau ceva de genu, insa trebuie ca institutiile statului sa functioneze in parametri mari , sa aiba prestigiu.Vreau sa fiu bine inteles, sanse sunt pentru oricine, este adevarat, performanta se realizeaza pe calitate, calitate care o poate avea oricine insa, legaturile mafiote trebuiesc starpite.
Thunder Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:45
De ce sa-l ti eu pe banii mei in puscarie 20 de ani, pt ca inchisoarea pe viata nu inseamna ca sta in inchisoare pana moare, nuuuu, doar 25 de ani si pt "buna purtare" iese dupa 20 sau mai puțin, LA MOARTE, EXECUTAT !
ion Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:38
taci scroafo băgațiaș sârmă în nas !
ioana Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:30
Bravo Ion, asa e....
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 10:10
Thunder
Dupa 30 de zile de arest preventiv judecatorii il vor lasa in libertate ca sa fie judecat in libertate.... in loc sa fie judecati in procedura de urgenta si condamnati la moarte, ca in Malaezia.... in loc sa ne rada familiile interlopilor in nas, sa planga pe la presedintie ca sa fie iertati....
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 08:16
fiji
Ionuţ, nepotu' moşului, voi, ăştia de la ZDI, suferiţi de "miliardită" sau nici nu mai ştiţi pe ce lume trăiţi? Chiar nu ştiţi că miliardele au dispărut încă din 2007 când s-a făcut denominarea ROL trecându-se la RON într-un raport de 10.000/1? Până şi basarabenii din piaţă cunosc acest lucru!
fiji Sambata, 30 Ianuarie 2016, 09:47
Denominarea a fost legiferată în 1 iulie 2005 dar a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2007.
pele Sambata, 30 Ianuarie 2016, 08:52
Denominarea s-a facut in 2005.
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 06:58
Consumator de ceapa si usturoi
Ma bucur ca politia ieseana a reusit sa prinda musciulosul si pe toti talharii vanzatori si colaboratori de droguri...S-a pus capat retelei de smecheri care imbolnavesc si distrug oameni...a incurcat-o si grefiera, deci e bine ca s-a facut curatenie in orasul Iasi ...Felicit intreaga politie ieseana si am satisfatia unei victorii asupra raului...Bravooo si felicitari dragilor politisti !
Frij Joi, 18 Februarie 2016, 18:39
Inseamna ca esti cam prost asta care consumi ceapa si usturoi. Serios ? Esti mandru de politia ieseana ? SA MORI TU ? La bulau cu tine, pana mea de idiot ce esti, c**** de om . ROATA SE INVARTE IDIOTULE !
praz cu pâine Sambata, 30 Ianuarie 2016, 15:57
Ioano fa curvo corect a fost când a ejaculat tractoristu satului în gura mătii !
Ioana Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:32
Corect!
la fel Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:31
Stai calm ca doar au facut loc la altii...
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 06:58
Consumator de ceapa si usturoi
Ma bucur ca politia ieseana a reusit sa prinda musciulosul si pe toti talharii vanzatori si colaboratori de droguri...S-a pus capat retelei de smecheri care imbolnavesc si distrug oameni...a incurcat-o si grefiera, deci e bine ca s-a facut curatenie in orasul Iasi ...Felicit intreaga politie ieseana si am satisfatia unei victorii asupra raului...Bravooo si felicitari dragilor politisti !
Frij Joi, 18 Februarie 2016, 18:39
Inseamna ca esti cam prost asta care consumi ceapa si usturoi. Serios ? Esti mandru de politia ieseana ? SA MORI TU ? La bulau cu tine, pana mea de idiot ce esti, c**** de om . ROATA SE INVARTE IDIOTULE !
praz cu pâine Sambata, 30 Ianuarie 2016, 15:57
Ioano fa curvo corect a fost când a ejaculat tractoristu satului în gura mătii !
Ioana Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:32
Corect!
la fel Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:31
Stai calm ca doar au facut loc la altii...
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:17
ion
,,Cap de porc" asta seamana cu ,,spinzuratul" ala din Malaezia....ce draku astia sunt clonati toti dupa un tipar....,,capul cit damingeana si creerul cit dopul" la puscarie pe viata cu gunoiul asta care nenoroceste atita lume....fara clementa si justificari puerile ....ca-mi pare rau si alte abureli...
nelu Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:46
Buna ziua, si eu ti am dat un like, bravo, insa as vrea sa va spun ca, mai sunt cateva grefiere care le tataie fundul, MA INTREB OARE CAND SE CURATA ACEST APARAT INSTITUTIONAL ATAT DE IMPORTANT INTR O SOCIETATE???????????.Cred ca se impune din nou, verificari de cadre cum se facea inainte, sunt perfect de acord in toate structurile, astfel se va cerne graul de neghina.Nu sunt rasist sau ceva de genu, insa trebuie ca institutiile statului sa functioneze in parametri mari , sa aiba prestigiu.Vreau sa fiu bine inteles, sanse sunt pentru oricine, este adevarat, performanta se realizeaza pe calitate, calitate care o poate avea oricine insa, legaturile mafiote trebuiesc starpite.
Thunder Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:45
De ce sa-l ti eu pe banii mei in puscarie 20 de ani, pt ca inchisoarea pe viata nu inseamna ca sta in inchisoare pana moare, nuuuu, doar 25 de ani si pt "buna purtare" iese dupa 20 sau mai puțin, LA MOARTE, EXECUTAT !
ion Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:38
taci scroafo băgațiaș sârmă în nas !
ioana Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:30
Bravo Ion, asa e....
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 10:10
Thunder
Dupa 30 de zile de arest preventiv judecatorii il vor lasa in libertate ca sa fie judecat in libertate.... in loc sa fie judecati in procedura de urgenta si condamnati la moarte, ca in Malaezia.... in loc sa ne rada familiile interlopilor in nas, sa planga pe la presedintie ca sa fie iertati....
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:42
ciurea
deci porcu ăsta anabolizat acum e păpușa gonflabilă a șefilor de cameră și la jmekerii adevărați ?, o săi dea la pompă veteranii de o săi rupă prostata !
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 12:20
Neam
de unde primea informatii d-na grefier ? ca ele, informatiile, nu zboara prin aer! raspuns: probabil de la cineva de la parchet :)
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 11:36
tarabostess
"El se lăuda în breasla dealerilor de droguri.."...WTF?! Unde se fac inscrierile in breasla asta??? PS: procurorii l-au saltat "exact" cand pleca definitiv in Spania...parca si vad procurorul ca un tigru in pozitie de atac...si cand miselul a vrut sa o stearga....
Sambata, 30 Ianuarie 2016, 08:16
fiji
Ionuţ, nepotu' moşului, voi, ăştia de la ZDI, suferiţi de "miliardită" sau nici nu mai ştiţi pe ce lume trăiţi? Chiar nu ştiţi că miliardele au dispărut încă din 2007 când s-a făcut denominarea ROL trecându-se la RON într-un raport de 10.000/1? Până şi basarabenii din piaţă cunosc acest lucru!
fiji Sambata, 30 Ianuarie 2016, 09:47
Denominarea a fost legiferată în 1 iulie 2005 dar a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2007.
pele Sambata, 30 Ianuarie 2016, 08:52
Denominarea s-a facut in 2005.
Duminica, 31 Ianuarie 2016, 12:18
jhony
De unde apar rebuturile astea? Pe langa condamnarea la traficul de droguri ar trebui ca sa existe lege sa-l si castreze pentru ca sa nu mai poata procrea. E clar ca mintea lui nu are treaba cu societatea asta.
Duminica, 31 Ianuarie 2016, 21:38
Thunder
Dacă la vârsta de 23 de ani creatura asta s-a ocupat cu astfel de fapte antisociale, s-a antrenat din greu ca să se facă temut și a organizat aăa o rețea de oameni ai legii corupți, vă dați seama că acest individ atât timp cât va trăi va fi un pricol pentru societate?

Ultima ora

editorial

Numărul doi al alianţei penale

Mihai CHIPER

Numărul doi al alianţei penale

Filosofia lui politică are o schemă de dezvoltare relativ simplă, în care totul este pe dos, iar negrul devine cu uşurinţă alb imaculat: procurorii sunt nişte „abuzatori”, iar „cetăţenii” (penalii), victimele unui sistem opresiv din care fac parte serviciile secrete, americanii, alături de forţe obscure din „O mie şi una de nopţi ale minţii.”

Filmuletul zilei

opinii

Primiţi cu candidatul?

Briscan ZARA

Primiţi cu candidatul?

Câte un candidat la consiliu merge înainte şi anunţă „gospodarii” (care până atunci erau în discuţiile dintre ei doar nişte „trântori nerecunoscători”), aşa cum fac băieţii de la biserică înainte de a veni popa cu Ajunul, ca şi cum ar întreba: „Primiţi cu candidatul?” Ei, şi când candidatul, adică primadona plimbării, ursul cum ar veni, apare la orizont, îl arată cu mândrie cu degetul: „El este dom’ Primar! Puneţi-i întrebări!...”

Observaţii la sondajul USB

Sorin CUCERAI

Observaţii la sondajul USB

Cu părere de rău, totul ţine de comunicare. Pentru ca un ins să fie de acord sau în dezacord cu tine, el trebuie ca în prealabil să înţeleagă ce spui. Dacă nu înţelege, n-are cum să te voteze.

Festivalul de Teatru Nou de la Arad

Dana ȚABREA

Festivalul de Teatru Nou de la Arad

În perioada 7-15 mai 2016 s-a desfăşurat cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou de la Arad. Selecţionerul unic al festivalului, criticul de teatru Claudiu Groza, menţine în centrul atenţiei conceptul din titulatura festivalului - ”teatrul nou”, urmărind acele producţii care, într-un decor minimalist, inovator, promovează soluţii regizorale ingenioase, cu deschidere înspre teatrul contemporan occidental. 

pulspulspuls

Povestiri fierbinţi la gura sobei cu Anticristi, servantul partidoiului

Povestiri fierbinţi la gura sobei cu Anticristi, servantul partidoiului

Dacă tot începe uichendul, ne-am gândit pe astăzi, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe, să mai punem niţeluş politichia în cui, să încălecăm pe-o şa şi să vă spunem câte una sau alta şi despre alte năzdrăvănii şi poveşti care se mai întâmplă prin târg sau pe lângă el, fără legătură cu politichia sau campania electorală de Bahlui sau de Dâmboviţa. 

Caricatura zilei

Accidentul lui Condrea

Editia PDF

Intrebarea zilei

Cine credeti ca va ajunge primarul Iasului?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.