EXCLUSIV (VIDEO): Asistentă de la „Sf. Spiridon” ucisă pe trecere la Valea Lupului

joi, 09 noiembrie 2017, 07:24
2 MIN

Un accident grav s-a petrecut la Valea Lupului în această dimineață. O femeie, asistentă la spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași, a fost izbită puternic de un Volkswagen condus de un șofer începător. Din nefericire, ea și-a pierdut viața.

UPDATE ORA 07:55

Șoferul a declarat că lucrează în construcții. El a fost testat cu alcooltestul și a rezultat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, dar a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație, la ieșirea și intrarea în Iași. Pe sensul de ieșire, coada de mașini se întinde de la intersecția cu LukOil, iar pe sensul de intrare, șirul începe de la Metro. Evitați zona!

UPDATE ORA 07:40

Din păcate, în ciuda eforturilor membrilor echipajului de prim ajutor, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea asistentei. A fost declarat decesul său.

UPDATE ORA 07:30

Din primele informații obținute de jurnaliștii de la Ziarul de Iași, femeia accidentată ar fi Elena Ibănișteanu, asistentă la biroul de internări din cadrul spitalului "Sfântul Spiridon". Ea este resuscitată și la această oră.

O tânără care o cunoaște pe asistentă a spus că a văzut cum corpul ei a zburat peste parapetul care separă cele două sensuri de circulație. Șoferul a declarat că circula doar cu 50-60 kilometri pe oră, însă urmele de frânare îl contrazic.

UPDATE ORA 07:20

În urma impactului, femeia a fost aruncată pe sensul opus de drum, iar mașina s-a oprit la 50 de metri distanță de zebră. În acest moment victima este resuscitată.

Comentarii