A fost înghiţit de o balenă, dar a supravieţuit. Ce i s-a întâmplat la spital

marți, 04 iulie 2023, 13:35
1 MIN
 A fost înghiţit de o balenă, dar a supravieţuit. Ce i s-a întâmplat la spital

Michael Packard este un scafandru care a trăit momente demne de un film de acţiune în timp ce făcea scufundări, în urmă cu un an. Mai exact, a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă, iar prima dată s-a gândit că a fost prins de un rechin.

Totuşi, când i-a văzut dinţii, a realizat că e vorba despre o balenă. A simţit o durere extrem de puternică, ca şi cum ar fi fost lovit de un camion de 100 de tone, după cum povesteşte acesta. Deşi credea că şi-a găsit sfârşitul, balena l-a aruncat înapoi în apă şi nu s-a ales decât cu un picior rupt. În timpul impactului şi-a pierdut tubul prin care respira, fiind nevoit să îl caute prin întuneric. În acele momente de groază s-a gândit la familia lui.

La un an distanţă, Packard a revenit asupra momentului, răspunzând la o serie de întrebări pe platforma Reddit. "Am fost prins în capcană timp de aproximativ 30-40 de secunde. Da, am fost aproape convins că voi muri în acea zi", a mărturisit el.

"M-aş fi putut sufoca sau îneca dacă nu mi-aş fi recuperat regulatorul la timp", a mai spus bărbatul. "Toate asistentele şi medicii de la spital au venit să mă vadă şi să mă întrebe despre asta. O asistentă a venit cu un carneţel şi m-a întrebat de numerele de la loto!", şi-a amintit Packard, potrivit ziare.com.

Comentarii