Actorul George Burcea, bătut în plină stradă de o femeie

luni, 14 august 2023, 12:25
2 MIN
 Actorul George Burcea, bătut în plină stradă de o femeie

Scena a fost povestită în detaliu de către un apropiat al actorului.

O femeie l-a atacat din senin pe actorul George Burcea, acesta a fost șocat atunci când o străină l-a atacat cu o geantă plină de medicamente, lovindu-l în mod repetat în cap.

Deși pare un film, s-a întâmplat chiar pe străzile Bucureștiului, ziua în amiaza mare, potrivit Cancan.ro.

Se pare că actorul ar fi interpretat, în „Lecții de viață” de la ProTv, un rol negativ, personajul era un tip care umbla cu soția altui bărbat, căruia voia să-i fure identitatea.

Se pare că femeia a confundat ficțiunea cu realitatea, și a decis să se răzbune pe el atunci când l-a văzut pe stradă.

„George abia coborâse din mașină. Era pe stradă. Iar în momentul în care l-a văzut, o femeie l-a atacat. A început să-i dea în cap cu o geantă plină cu medicamente. A fost uluit, nu știa ce se întâmplă. Agresoarea i-a spus că dacă nimeni nu a luat atitudine, după ce a vrut să fure identitatea altui bărbat, a cărui soție îi era amantă, atunci o va face ea. Și a continuat să-l tot lovească.

George a încercat să se apere cât a putut, pentru a atenua loviturile primite. I-a spus că a jucat doar un rol, că el e actor. Și că nimic nu-i real. În cele din urmă, femeia a plecat, lăsând în urma sa o serie de înjurături și jigniri la adresa lui George. Tot nu-i venea să creadă că de fapt, amantul nu era amant, ci doar un actor care-și jucase rolul”,a povestit o persoană din anturajul actorului.

Ulterior femeia ar fi plecat mai departe lăsând în urmă o cascadă de vorbe grele.

Sursa: cancan

Comentarii