Agent ameninţat cu moartea în timpul intervenţiei

marți, 12 decembrie 2017, 13:45
2 MIN
 Agent ameninţat cu moartea în timpul intervenţiei

Un ieşean din comuna Deleni a fost arestat pentru 30 de zile după ce a provocat scandal într-un bar. Daniel Ilaş este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire şi alte violenţe, precum şi de ultraj. Conform procurorilor, în seara zilei de 8 decembrie, Ilaş a consumat alcool în incinta unui bar din satul Poiana, comuna Deleni, alături de alte persoane. 

După ce au ajuns în stare de ebrietate, între petrecăreţi a izbucnit un conflict în timpul căruia Ilaş a lovit cu pumnii şi picioarele trei persoane. „În timpul agresiunii inculpatul I. V.-D.  a distrus uşa de acces în incinta barului, spărgând geamul cu un obiect contondent, conflictul continuându-se şi în afara unităţii. Persoana vătămată T. R.-I. a solicitat intervenţia poliþiei, apelând SNUAU 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie aflat în serviciul de patrulare format din agent de poliţie M. C. – P. şi agent de poliţie P. A. din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău. La vederea echipajului de poliţie, inculpatul a continuat să aibă un comportament violent, adresând ameninţări cu moartea agentului de poliţie M. C. – P.“, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Aceştia au arătat că Ilaş ar fi încercat să-l lovească cu pumnul în faţă pe agent, însă acesta s-a eschivat, inculpatul lovindu-l totuşi cu pumnul în umăr. Procurorii au mai precizat că Ilaş a lovit cu antebraţul mâinii drepte geamul de la portiera stânga faţă a autospecialei de poliţie, pe care l-a distrus. Bărbatul a fost imobilizat de către cei doi agenţi de poliţie, dar a continuat să se manifeste agresiv şi să-l ameninţe cu moartea pe poliţist. 

Comentarii