Angajata MApN beată care a lovit un biciclist în Vatra Dornei a fost arestată. Poliția a găsit-o dormind în mașină

vineri, 14 aprilie 2023, 12:38
1 MIN
 Angajata MApN beată care a lovit un biciclist în Vatra Dornei a fost arestată. Poliția a găsit-o dormind în mașină

Angajata MAPN, care s-a urcat beată la volan şi a lovit un biciclist pe o stradă din Vatra Dornei, a fost arestată preventiv.

Potrivit Parchetului Militar Iaşi, Dascălu Andreea va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Ea avea o alcoolemie de 3,35 în sânge în momentul accidentului.Marţi seară, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, un bărbat de 65 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o maşină condusă de către o femeie în vârstă de 31 de ani.

În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, iar şoferiţa a părăsit locul accidentului.

Femeia, Dascălu Andreea, a fost găsită la câteva sute de metri de locul accidentului şi, potrivit martorilor citaţi de Radio Dorna, dormea în mașină.

Poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentraţie de 1,72 mg/ l alcool pus în aerul expirat.

Şoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa- Năsăud.

Ea este acuzată de procurorii din cadrul Parchetului Militar de “conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate”, “vătămare corporală” şi “părăsirea locului accidentului”.

Comentarii