Boamba boambelor: Iaşul ar putea avea două nume în capul listelor de la europarlamentare!

miercuri, 30 ianuarie 2019, 02:50
2 MIN
 Boamba boambelor: Iaşul ar putea avea două nume în capul listelor de la europarlamentare!

Băbăeţ, băă: iaca, taman când ne pregăteam şi noi să dăm cu căciula de bătătură şi să râdem de liderii locali ai partidelor că nu au oameni pe liste la europarlamentare, pe motiv că n-au nicio influenţă la şefii de la Bucureşti, iată auzim că cele mai mari două partide din ţară ar putea avea, ambele, câte un ieşean ca deschizător de listă la aceste alegeri pentru parlamentul european, perso-nagiu care să tragă partidul în sus, la vot, să salte şi alte nume cu bube-n cap. 

Primul nume cică ar urma să fie ieşeanul Răzvănel, fostul premier şi fostul şef al şpionilor. Acesta cică s-ar fi împăcat cu prezidentul Iohan­nis, şi ca urmare boss-ul ar fi cerut liberalilor să-l pună pe Răzvănel primul pe lista naţională, ca om al său. De cealaltă parte, la partidoi, cică în aceste zile se discută în mare taină, printre sforarii importanţi, ca primul nume pe lista lor naţională de la europarlamentare să fie, atenţiune atenţiune, ta-ra-ram, ta-ra-ram: Aliiinuţaaaa, stimaţi telespectatori! Cum care Alinuţa, musiu? Madama aia analist, de loc din Iaşi, care în ultima vreme a supărat mare parte din bobor din cauză că a tot luat apărarea partidoiului, lui Dragnea, lui Tudorel şi altor penali care atacă zilnic DNA. Aşadar, staţi pe fază: când se va bate palma definitiv, noi sunăm primii aicea goarna!

Iaca şi de ce să vă feriţi pe net: trolii fără bac ai lui Mihăiţă!

Dacă tot vă povesteam ieri aicea despre guguştiucii fără bac care se ocupă pe banii dvs. de imaginea premarelui Mihăiţă, prin tot felul de diversiuni şi fake news, iaca, stimaţi telespectatori sau utilizatori ai reţelelor sociale, şi ceva exemple concrete! 

Într-o anumită zi, recent, toate aceste pagini de facebook au dat acelaşi subiect. Şi, culmea, toate loveau dintr-o lovitură pe doi dintre cei mai mari duşmani ai lui Mihăiţă, după cum vedeţi. Acuma, ce să spunem: pe cine vrea Mihăiţă să prostească cu poantele astea fără bac, chiar nu ştim, zău! Deh, logică de şef de promoţie…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii