Coliziune dură între două autovehicule şi o ambulanţă pe drumul morţii: cinci persoane au fost rănite

luni, 10 octombrie 2022, 15:15
2 MIN
 Coliziune dură între două autovehicule şi o ambulanţă pe drumul morţii: cinci persoane au fost rănite

Un accident în care au fost rănite şase persoane s-a produs, luni, în judeţul Buzău, pe DN 2, supranumit şi drumul morţii. În eveniment ar fi implicată şi o ambulanţă.

UPDATE: Din primele date de la faţa locului, a reieşit că este vorba de o coliziune între trei autovehicule – un autoturism condus pe direcţia Bucureşti-Buzău de către o şoferiţă în vârstă de 45 de ani, o autoutilitară cu remorcă, ce se deplasa pe aceeaşi direcţie, având la volan un conducător auto buzoian, de 51 de ani, respectiv o ambulanţă, condusă de către un şofer de 49 de ani, de asemenea din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: un cadru medical din autospecială, respectiv 4 ocupanţi ai autoturismului (şoferiţa şi 3 pasageri, cu vârste cuprinse între 10 şi 47 de ani, toţi din Buzău). Din primele informatii rezulta un numar de sase raniti. 

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.  În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

TEXT INITIAL: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Buzău-Urziceni, la ieşire din localitatea Spătaru, judeţul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Potrivit primelor informaţii, şase persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate medical la faţa locului”, anunţă Centrul Infotrafic. 

Potrivit IPJ Buzău, din primele date se pare că unul dintre autovehiculele implicate este o ambunaţă. Traficul în zona accidentului este complet blocat. 

Comentarii