Advertorial (P)

Cum sa iti ascunzi micile defecte cu gene false? Tine cont de aceste trucuri si vei fi uimita de aspectul obtinut

luni, 30 septembrie 2019, 06:28
3 MIN
 Cum sa iti ascunzi micile defecte cu gene false? Tine cont de aceste trucuri si vei fi uimita de aspectul obtinut

Orice femeie vrea sa arate perfect in orice moment al zilei, iar un aspect impecabil se obtine cu produse cosmetice de calitate si gene false. Indiferent ca iti doresti un look natural sau unul de seara, o pereche de gene false reprezinta alegerea potrivita, fiind un artificiu de frumusete incredibil.

O femeie care isi evidentiaza ochii folosind diferite trucuri va iesi intotdeauna in evidenta si, mai mult decat atat, genele false pot ascunde anumite defecte. Daca vei alege setul potrivit, vei obtine un look de invidiat. Prin urmare, pentru a corecta imperfectiunile ochilor, tine cont de aceste sfaturi atunci cand achizitionezi gene false:

1. Daca ai ochii mici, trebuie sa stii ca ii poti pune in evidenta cu ajutorul unor gene false dese si cu o lungime medie. Forma lor ar trebui sa fie rotunda si este necesar ca firele de par sa fie mai lungi pe mijlocul benzii. Nu alege gene false prea lungi, deoarece acestea nu s-ar mai armoniza cu ochii mici si i-ar pune in umbra.

2. Femeile care au ochii rotunzi au posibilitatea de a-i alungi cu ajutorul unor gene false cu firele mai lungi spre exterior. Acest truc creeaza aspectul de "ochi de pisica" senzuali si feminini.

3. In cazul in care ochii tai sunt adanciti, alege gene false cu fire lungi. Recomandarea este ca genele sa nu aiba volum, deoarece acesta va oferi o senzatie de profunzime care nu este necesara in acest caz. In plus, ai grija sa alegi intotdeauna gene false cu fire mai lungi spre coltul exterior al ochilor.

4. Nu alege gene false foarte lungi sau voluminoase daca ai ochii proeminenti, ci alege un set cu aspect natural care sa refaca si sa completeze linia lor obisnuita.

5. O alta imperfectiune pe care multe femei isi doresc sa o ascunda este cea a ochilor acoperiti de pleoapa, deoarece acestia au un efect de imbatranire a intregii fizionomii. Prin urmare, daca te afli in aceasta situatie, aplica un set de gene false cu o densitate medie si fire de par lungi. Forma genelor trebuie sa fie rotunda si este necesar ca acestea sa fie mai lungi in centru, decat in colturi.

6. Pentru femeile cu ochii prea apropiati, recomandarea make-up artistilor este ca acestea sa poarte gene false cu fir lung si mai dese spre exterior.

7, Daca ochii tai par prea departati, ascunde acest defect folosind gene false cu fire lungi pe intreaga banda, inclusiv in zona din interior.

Acum ca ai aflat ce gene false ti se potrivesc, ia in calcul aceste trucuri pentru a obtine un efect natural:

Pentru a obtine un efect natural, tine de cont de urmatoarele mentiuni:

1. Aplicarea genelor false se realizeaza doar la finalul machiajul ochilor.

2. Genele tip banda au o marime standard, iar daca sunt prea mari, se ajusteaza la coltul exterior prin taiere.

3. Nu aplica adeziv intai pe pleoapa, ci foloseste adeziv direct pe banda genelor.

4. Asteapta cateva secunde ca acel adeziv sa devina vascos. Te poti folosi de o penseta pentru a fixa perfect genele false.

Melkior iti pune la dispozitie gene false realizate din par natural, sintetic, smocuri sau cu banda, realiste sau fanteziste. Aici vei gasi produse de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele. Completeaza-ti trusa de machiaj cu o pereche de gene false de la Melkior si vei atrage toate privirile!

Comentarii