Diaconu, despre dezvăluirile Vioricăi Vodă: O mică copie românească a #metoo-ului american

vineri, 06 mai 2022, 09:42
1 MIN
 Diaconu, despre dezvăluirile Vioricăi Vodă: O mică copie românească a #metoo-ului american

Actorul Mircea Diaconu consideră că se acordă prea multă atenție declarațiilor făcute de Viorica Vodă pe scena premiilor Gopo. Aceasta a afirmat că a fost hărţuită sexual în teatru şi în cinematografie după rolul din „Filantropica” și că a avut nevoie de ani întregi de terapie să-și revină. Diaconu, în schimb, a spus, într-un interviu, că Vodă era de fapt nemulțumită pentru că nu a reușit să se angajeze. Actorul a mai susținut că amantlâcurile sunt un fapt obișnuit în lumea teatrului și a cinematografiei și că n-ar trebui să se facă prea mult caz din asta.

„Scurt și simplu: e un standard sau un produs american, de hollywood american. Așa a țâșnit subiectul ăsta. Deși, această temă, a culisei, a amantlâcului, este atât de veche, de când e teatrul pe lume. Nu e nimic nou! Ea s-a împachetat așa și a plecat de la #metoo-ul american. Consider că e o mică copie românească, până la urmă”, a spus Mircea Diaconu.

El a dat apoi de înțeles că Viorica Vodă a avut o ieșire nervoasă de frustrare că nu a reușit să se angajeze: „Au lucrat cu bucățica, pe acolo, pe acolo, cu contracte diferite, ba televiziune, ba reclame, filme. Și nu au drept de pensie. Și nu au nicio soluție. Era enervată că a făcut 40 de ani și nu e angajată și uite așa și că e nedrept”.

Actorul a mai spus că s-a ajuns aici pentru că există prea multe facultăți de actorie care scot prea mulți absolvenți. Sunt oameni care apoi nu au unde să se angajeze.

Aflați amănunte de pe b1tv.ro.

Comentarii