FOTO – Accident groaznic pe DN 1: trei persoane au murit, iar alte trei sunt grav rănite

vineri, 12 ianuarie 2024, 18:27
1 MIN
 FOTO – Accident groaznic pe DN 1: trei persoane au murit, iar alte trei sunt grav rănite

Două autoturisme au fost implicate, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 1, în localitatea Floreşti, judeţul Prahova, primele informaţii indicând că patru persoane sunt încarcerate. Ulterior, ISU a transmis că sunt cinci persoane încarcerate, iar o alta a fost proiectată în afara maşinii. Două dintre victime, două femei, una de 70 de ani şi cealaltă de 63 de ani, au fost declarate decedate, celelalte patru fiind transportate la spital. Ulterior, una dintre persoanele transportate la spital, un bărbat, şoferul unuia dintre autovehicule, a decedat. El era în vârstă de 68 de ani.

Alte trei victime au fost preluate de ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Este vorba despre o femeie de 41 de ani cu traumatism cranio-facial, epistaxis stâng, traumatism de torace posterior, o femeie de 68 de ani care are un traumatism la umărul drept şi un traumatism toraco-abdominal şi o femeie de 24 de ani care a suferit un traumatism cranio-facial, traumatism de torace anterior, traumatism de bazin, fractură deschisă la piciorul drept, conform datelor furnizate de oficialii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova. 

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc în contextul în care un autoturism, condus de soferul de 68 de ani, care venea de pe drumul judeţean dinspre localitatea Floreşti nu a acordat prioritate la intrarea în DN 1, într-un viraj la stânga, către Braşov, fiind lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar. Cei doi şoferi nu au putut fi testaţi pentru alcool, urmând a li se recolta probe de sânge, transmite Poliţia Prahova.

SURSA FOTO: observatorulph.ro

Comentarii