FOTO: Maricel Popa a împlinit 60 de ani. A primit două torturi

joi, 10 iunie 2021, 18:17
2 MIN
 FOTO: Maricel Popa a împlinit 60 de ani. A primit două torturi

Senatorul PSD de Iași, Maricel Popa, fost președinte al Consiliului Județean, a împlinit 60 de ani. El a primit două torturi în forma cifrelor care compun vârsta sa.

Iată mesajul pe care l-a postat pe Facebook cu ocazia aniversării:

"Trecem prin viață făcându-ne în continuu planuri, trudind și încercând, zi de zi, să ne depășim pe noi înșine, să fim mai buni. Numărăm anii care se adună în buchetul vieții și suntem tentați să privim spre trecut cu o strângere de inimă, purtând în amintire momentele care s-au dus…. toate aceste se întâmplă, însă, până la o vârstă, până când realizezi că valoarea timpului este dată de oamenii dragi care îți sunt alături, de lecțiile pe care le primești de la viață, de fiecare urcuș pe care te chinui să îl birui și de durerea fiecărui coborâș pe care trebuie să ți-l asumi și să-l accepți!

Sensul și frumusețea vieții sunt în noi, de acolo de unde izvorăște și liniștea. Important este să ne dăm voie să le simțim și, la final de zi, să fim recunoscători pentru „călătoria” realizată.

Eu sunt recunoscător pentru fiecare călătorie făcută în cei 60 de ani și sper ca și viitoarele drumuri pe care voi merge să îmi scoată în cale oameni cu suflet frumos, provocări pe care să le depășesc, învățând din ele, și momente pline de bucurii"!

Comentarii