Iaca cine îi face imaginea premarelui Mihăiţă: 1 la bac!

marți, 29 ianuarie 2019, 02:50
2 MIN
 Iaca cine îi face imaginea premarelui Mihăiţă: 1 la bac!

Nu ştim dacă numele junelui Alin Guguştiuc vă spune ceva – foarte pro-babil că nu, dacă nu sunteţi prea prezenţi pe reţelele sociale publice -, dar staţi puţin şi nu mânaţi, ci lângă boi v-alăturaţi, că vă spunem noi imediat! 

Personagiul este cel care până de curând era plătit din bani publici, pe ştatul premăriei, ca să se ocupe de imaginea lui Mihăiţă în zona virtuală: atacuri la adversari, diversiuni media etc. După ce presa l-a luat la ochi, Mihăiţă l-a scos din dispozitiv, transferându-l însă la gazeta zoioasă a buhaiului şantajist Ghihocel.

Face acelaşi lucru pentru Mihăiţă, însă plata acum e indirect, prin intermediul buhaiului. Dar, în fine, iote că ne întindem cu vorba, că nu asta voiam să spunem. Studiaţi mai bine facsimilul de mai jos, ca să vedeţi ce rezultate a avut la bacalaureat astăvară, la seral, acest băiat care, iote, se ocupă de imaginea unui fost şef de promoţie, cum se laudă Mihăiţă că este el. Ei, şi voi acuma: dacă facem media guguştiucului cu 9,50 a lui Mihăiţă, iaca, vedeţi că iese de-un 5? Hai, c-au trecut clasa, de mânuţă, tura asta!

Un seralist supărat la partidoi

Haideţi să rămânem tot în zona se-ralului, dacă veni vorba, şi să mai zăbovim olecuţă la partidoi. Adică acolo unde, cică, şeful pe muniţip, cel căruia i se mai spune Electricianu’, după calificarea cu care a terminat liceul la seral, era tare complexat în faţa şefului de promoţie Mihăiţă, pe vremea când erau colegi de partid, când venea vorba despre studii. Iaca, amice Mariusucă O Stafie cu Cioc, că acuma îţi oferim pe tavă, în trupa celui ce cândva te complexa cu facultatea lui, un personagiu de care poţi şi tu, ca om ce ai luat bac-ul din prima, face başcă cât îţi pohteşte inimioara. Dar fă başcă cu glas tare, ca să râdem şi noi!

 

 

Comentarii