În plină criză, românii și-au rezervat în număr mare vacanțele pentru iarnă. Care este cea mai căutată destinație

luni, 17 octombrie 2022, 14:27
1 MIN
 În plină criză, românii și-au rezervat în număr mare vacanțele pentru iarnă. Care este cea mai căutată destinație

Pachetele pentru vacanțele de iarnă s-au cumpărat deja în număr mare, cele mai multe cereri fiind până acum pentru Laponia, țara lui Moș Crăciun, potrivit unei agenții cunoscute de turism.

Românii de toate vârstele care vor să îl întâlnească anul acesta pe Moș Crăciun în țara lui au cumpărat deja pachetele de vacanță pentru Laponia. Lansate încă din iunie, jumătate dintre acestea au fost deja vândute.Vacanța în Laponia costă de la 2.336 de euro/persoană/patru nopți și oferă turiștilor posibilitatea să petreacă timp cu Moș Crăciun, să primească daruri, să pregătească turte cu soția Moșului, să facă safari la ferma de reni, snowmobile safari, să pescuiască la copcă ori să admire aurora boreală.

Comparație vacanță Laponia 2022 cu anul 2021

O vacanță în Laponia nu este tocmai ieftină. Totuși, experiența este una pe care mai ales copiii nu o vor uita niciodată.Anul acesta, o persoană trebuie să scoată din buzunar de la 2.336 de euro în sus. În acest preț, sunt incluse cazarea, timp de 4 nopți, dar și biletul de avion dus-întors.În 2021, dacă voiai un pachet turistic, preţul de pornire era de 2.000 de euro de persoană pentru 4 nopţi cazare, cu transport avion tip charter inclus.Laponia este, într-adevăr, un loc cu o reputație magică. Există, de asemenea, unele lucruri pe care oamenii nu le știu cu adevărat despre Laponia

Mai mult, pe ziare.com

Comentarii