Ionuţ Radu e dorit de Inter Milano. Ce i-a convins pe şefii nerazzurilor

duminică, 13 ianuarie 2019, 19:38
1 MIN
 Ionuţ Radu e dorit de Inter Milano. Ce i-a convins pe şefii nerazzurilor

Ionuţ Radu (21 de ani) are şanse mari să se întoarcă la Internazionale după doar un an, anunţă o publicaţie italiană apropiată de clubul din Milano.

Vândut cu şapte milioane de euro, liderul echipei naţionale de tineret a României a avut nevoie de puţin timp pentru a-l scoate din poartă pe Marchetti şi a deveni un jucător important la Genoa. Iar şefii Interului regretă vânzarea şi, după 15 meciuri în care Radu şi-a arătat calităţile, au ajuns la concluzia că românul poate reprezenta soluţia ideală pentru înlocuirea slovenului Samir Handanovic, portar ajuns la 34 de ani.

Astfel, fcinternews.it, anunţă că Radu e aşteptat la Milano la finalul acestui sezon, când Inter ar putea activa clauza de răscumpărare pe care şi-a păstrat-o în cazul portarului de 21 de ani: "Potrivit informaţiilor noastre, Ionuţ Radu se va întoarce la Inter la finalul acestui sezon. Performanţele pe care goalkeeper-ul născut în 1997 le are în tricoul celor de la Genoa i-au convins pe şefii nerazzurilor să-l primească înapoi în vară.

Pentru a-l aduce sub comanda lui Luciano Spaletti, va fi de ajuns să activeze clauza de răscumpărare stipulată în contractul semnat în iunie cu "Grifonul" (n. red – Genoa)", scriu jurnaliştii italieni.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii