Medicii de la Sf. Maria se luptă să salveze viața unei fetițe de 6 ani lovită de o mașină a cărui șofer a fugit. Micuța este în comă

marți, 20 iunie 2023, 21:13
1 MIN
 Medicii de la Sf. Maria se luptă să salveze viața unei fetițe de 6 ani lovită de o mașină a cărui șofer a fugit. Micuța este în comă

O fetiță de 6 ani, victimă a unui accident auto, în care șoferul a fugit, a fost adusă la spitalul Sf. Maria. Din nefericire, rănile îi pun viața în pericol.

"Din păcate nu sunt vești bune. Pacienta este policontuzionată, stare extrem de gravă, protezată respirator (ventilată mecanic). Prognosticul este rezervat", a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii "Sf. Maria din Iași".

Fetița a fost accidentată astăzi, 20 iunie, în orașul Vaslui. 

Autorul accidentului este un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Laza, județul Vaslui. Circulând cu viteză, el a lovit fetița care se afla pe trotuarul de la marginea drumului pe o trotinetă.

Conducătorul autoturismului implicat a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fără încuviințarea polițiștilor, imediat după eveniment și a sesizat ulterior, la ora 14 .27, producerea evenimentului rutier.

Odată cu depistarea, a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind negativ.

Minora a fost dusă inițial la spitalul din Vaslui, iar apoi a fost transportată la Iași.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Comentarii